Cătălin Botezatu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Odată cu împlinirea celor 55 de ani ai săi, cunoscutul designer a comunicat și care sunt planurile sale de viitor și le-a promis celor care stau cu ochii pe el că îi va surprinde în cel mai frumos mod posibil. 

Zi de sărbătoare pentru Cătălin Botezatu

Botezatu și-ar fi dorit ca și anul acesta să dea o petrecere de zile mari de ziua sa, dar restricțiile împotriva combaterii răspândirii coronavirusului nu îi permit lucrul acesta. El trebuie să se mulțumească anul acesta doar cu prezența celor dragi în viața sa și cu cadourile frumoase pe care le-a primit. Lucrurile materiale nu sunt singurele care contează, pentru că toate urările pe care le-a primit încă de la primele ore ale zilei au reușit să îl facă să zâmbească.

Astăzi, de ziua sa de naștere, a făcut și un anunț extrem de important în ceea ce privește planurile sale de viitor, promițând că va reuși să surprindă pe toată lumea. Creatorul de modă pregătește un proiect care înseamnă foarte mult pentru el și care nu s-a mai făcut până acum la noi în țară. A promis, de asemenea, că va invita toate televiziunile.

„La anu' cred că o să vă surprind cu un proiect mare. (...) Pregătesc un proiect care înseamnă glam dus la maxim pentru România, nu cred că s-a mai făcut. E un amalgam cu de toate, foarte fain, la care o să invit toate televiziunile”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Pe plan personal, nu îi merge atât de bine, dar nu regretă nimic. Și-a pus cariera pe primul loc, care a fost mereu mult mai importantă pentru el decât formarea unei familii. Este fericit cu alegerile pe care le-a făcut, iar acest lucru este cel mai important pentru el.

„Am ales. E greu în poziția în care sunt eu să le ai pe toate. Trebuie să știi cum înclină balanța, iar eu am ales. Balanța a înclinat în favoarea profesiei, succesului, celebrității. Nu le poți avea chiar pe toate”, a mai zis el.

Citeste si:
Sensy, însărcinată pentru prima dată. Cum le-a dat vestea fanilor...
Sensy, însărcinată pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.