Denisa Tănase are o afacere care îi aduce un profit de câteva milioane de euro, dar nimeni nu a știut până acum care este suma de la care și-a început afacerea. Fosta solistă de la ”Bambi” s-a făcut remarcată în industria parfumurilor și este extrem de fericită pentru felul în care au decurs lucrurile. 

Denisa Tănase, o afacere care a început cu 500 de euro

Recent, femeia de afaceri a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, unde a vorbit despre începuturile afacerii sale, pe care a început-o cu 500 de euro. Inițial, nu a vrut să îi spună prezentatorului despre ce sumă este vorba, dar a cedat și i-a povestit. A început afacerea parfumurilor „My Geisha”, când se simțea neîmplinită din punct de vedere muzical.

Întotdeauna a fost atrasă de această zonă a parfumurilor orientale și i -a părut o ocazie perfectă să îmbine utilul cu plăcutul. În primul an, spera să aibă un profit de 80.000 de euro, dar a avut un șoc când partenerul ei de viață ei a spus că au avut, de fapt, de câștigat 200.000 de euro. Nu aveau nimic când au început proiectul, dar au garantat că le va merge bine, lucru care de cele mai ori nu funcționează.

„Eram confortabilă dar cam neîmplinită muzical. Eforturile dacă le depui într-o direcție nepotrivită, e foarte ușor să-ți dai seama când ești pe drumul rău și când nu. În partea asta mi s-au legat mai ușor treburile. Eu întotdeauna am fost atrasă de zona orientală a parfumeriei. De Crăciun am plecat în Dubai. Mircea mi-a zis că putem să facem în primul an 80.000 de euro, noi am făcut 200.000 în primul an. Eu am zis ca vrea să mă păcălească, să mă impresioneze.Noi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic. Tu când te apuci de un astfel de proiect, trebuie să asiguri niște cantități minime, nu-ți face nimeni 100 de parfumuri și noi nu aveam cum să asigurăm aceste cantități minime, dar i-am asigurat pe ei că noi o să ajungem să să facem. De obicei nu funcționează. Nu am pornit cu mulți bani. Mă gândesc dacă să spun sau nu. Am pornit cu 500 de euro. Eu și el chiar am început de la zero, iar creșterea profitului nostru a însemnat redistribuirea lui.”, a declarat Denisa Tănase, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citeste si:
Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi. Nu i-a fost rușine să...
Lidia Buble a trăit cu 100 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.