Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le-a făcut o serie de mărturisiri dureroase despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. Îndrăgita concurentă a emisiunii de la Kanal D nu a mai vorbit despre aceste lucruri până la momentul actual fie pentru că nu a vrut să facă o știre din asta, fie pentru că nu s-a simțit în stare să o facă.

Ruxi, despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa

Ruxi Opulență este cea mai bună concurentă a acestui sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” și a reușit să le câștige simpatia oamenilor, încă din prima săptămână de concurs. Drept dovadă, ea a fost și cea care a primit un număr enorm de voturi din partea lor. Faptul că reușește să își creeze singură ținutele este un mare avantaj pentru ea, iar jurații își arată aprecierea față de ea de fiecare dată, recunoscând că este cu adevărat talentată.

Recent, concurenta a vorbit despre un lucru pe care doar cei apropiați îl știau și anume acela că a fost infectată cu COVID-19. Nu a avut simptome grave și nici nu și-a pierdut gustul sau mirosul, dar cu toate acestea îi este greu să își amintească despre experiența oribilă prin care a trecut și pe care a preferat să o țină doar pentru ea.

„Am trăit o experiență, pe care nu am împărtășit-o cu nimeni, în afară de câțiva oameni din jurul meu… Am avut corona! La patru zile la contactul cu ea, mi s-a înfundat foarte tare nasul, dar grav… Tot așa seara, m-a luat o durere de cap foarte mare…

Mă durea foarte tare, venea din creștet, până în frunte și simțeam că vreau să dorm, pentru că mă durea capul… Nu mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut saliva foarte sărată. Simțeam așa... de parcă aveam în gură sânge. M-am dus să îmi fac testul și a ieșit pozitiv”, a declarat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Nu a avut febră, nu a tușit, nu a avut frisoane și nici stări de oboseală, dar s-a simțit destul de rău și în lipsa acestor simptome. A avut și în zile în care numai gândul că ar trebui să cheme salvarea o speria de moarte, dar a reușit să treacă și peste acest moment greu din viața sa.

Citeste si:
„Bravo, ai stil!” 2023 se va difuza pe un alt canal. Când începe...
„Bravo, ai stil!” 2023 se va...

„90% poate am fost asimptomatică, pentru că febră nu am avut, nu am tușit, nu am avut frisoane, nu am avut stări de oboseală... Am mai avut ceva ciudat, îmi era frig… Stăteam în casă cu un hanorac, cu încă un hanorac cu fermoar peste și pantolni lungi și șosete și tot simțeam așa că sunt rece...În unele nopți în care mă culcam, nasul se înfunda foarte tare, atunci mă speriam ușor, pentru că mă gândem că dacă mi se înfundă, trebuie să chem salvarea”, a mai zis Ruxi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.