Emi și Cuza au luptat pentru marele premiu al emisiunii Asia Express împotriva echipei formate din Elwira și Mihai Petre. Deși au plecat în cursă cu un mare dezavantaj, pe parcursul zilei, și-au mai revenit, iar fanii lor din fața televizoarelor încă mai trăiau cu speranța că băieții de la Noaptea Târziu vor fi cei care vor ridica trofeul deasupra capului, dar nu a fost deloc așa. 

Emi și Cuza, pe cel de-al doilea loc

Vloggerii nu s-au așteptat niciodată să câștige marele premiu al concursului și nici măcar nu au mers cu acest gând pe „Drumul Împăraților”. S-au bucurat de fiecare zi în Asia Express, chiar dacă au avut și zile în care s-au certat și au simțit că au ajuns, efectiv, la capătul puterlor. Cei doi sunt de părere că au plecat prieteni și s-au întors frații, acest concurs fiind un test serios al frumoasei lor legături pe care l-au trecut cu bine.

Imediat după marea finală, cei doi finaliști nu au ezitat să le spună tot ceea ce simțeau și celor care i-au susținut încă din primele zile ale emisiunii de la Antena 1. Au fost încercați de multe sentimente, dar nu regretă faptul că au pierdut în fața lui Mihai Petre și a Elwirei, pe care ambii i-au felicitat din suflet și pentru care s-au bucurat ca și cum ar fi fost în locul lor.

„ Am castigat mai mult când nu am castigat...am câștigat un frate @emi.ntz , am câștigat o viata frumoasa și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reusit sa o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv...a fost o lecție în viata, un profesor bun care ne-a învățat ca nimic nu tine veșnic, nimic nu e capital...dar poate cel mai important: parcursul și experienta contează mai mult de at rezultatul. Am avut șansa să cunoaște sute de oameni minunati, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașina sau casa dar le-am avut pe toate. Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și sa concuram în finala cu cei mai buni dintre noi, așadar felicitări @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial! Cat despre oamenii din echipa: RECUNOSTINTA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port. Multumim @mona.segall @disneysuitsme și alți mulți creatiri de minuni pentru cea mai frumoasa experienta din viata noastră. Suntem mândrii de noi și de tot ce am făcut în aceasta competiție și nu cred ca se putea termina mai bine. Va mulțumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de incurajare și de simpatie. Suntem cu toții parte din ceva grozav. Va mulțumesc, va iubesc și pe curând frumosilor. Echipa bip bip bip...a jucat finala Asia Express! Mulțumesc @asiaexpressromania!”, a scris Cuza, pe Instagram.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Deși nu au câștigat cei 30.000 de euro, s-au câștigat unul pe altul, au reușit să cunoască oameni noi, să vadă locuri în care, cel mai probabil, nu ar fi ajuns vreodată, iar toate aceste lucruri sunt extrem de impotante pentru Emi și Cuza.

“Am plecat cei mai buni prieteni si ne-am intors frati!!” Iti multumesc pentru toata experienta si pentru toate momentele! S-a terminat povestea asta, vor mai fi altele! Multumesc intregii echipe @asiaexpressromania , multumesc “familiei” noastre : @mihaicipu , @teodorapaulica , @irinarogo si felicitari castigatorilor : @mihaipetreofficial si @elwirapetreofficial Love u all!! ❤️❤️❤️”, a transmis Emi, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.