Asia Express sezonul 4 a ajuns la final și după cum au bănuit fanii că se va întâmpla, Elwira și Mihai Petre au fost câștigătorii marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Pe tot parcursul competiției, dar mai ales în ultima și cea mai importantă zi dintre toate, cei doi soți au reușit să demonstreze că o formează o echipă puternică, indiferent de situațiile grele la care au fost supuși în tot acest timp. 

Asia Exprees sezonul 4 a ajuns la final

Marii câștigători ai acestui sezon au luptat pentru coroană împotriva lui Emi și Cuza, care deși au pierdut destul de mult timp la începutul zilei, au recuperat destul de mult pe traseu și s-au prins repede cum stau lucrurile. Faptul că au ajuns la Irina Fodor la câteva minute distanță de rivalii lor i-a făcut pe băieții de la Noaptea Târziu să piardă marele premiu. Cei doi artiști nu regretă nicio secundă faptul că au pierdut în fața unor adversari atât de puternici precum cei pe care i-au avut ei.

Mai mult de atât, nu au venit cu gândul să câștige și nici nu se așteptau să ajungă atât de departe în concurs. Finala a fost pentru ei un bonus. În schimb, Mihai și Elwira și-au dorit mereu premiul cel mare din plin, iar cea mai mare motivație pe care au avut-o au fost fiicele acestora, care și-au dorit enorm ca părinții lor să se întoarcă acasă invingători.

Imediat după ce s-a aflat deznodământul, atât Mihai Petre, cât și Elwira au transmis mesaje emoționante pe social media, în semn de mulțumire pentru toți cei care au muncit la acest proiect din care au avut și ei șansa de a face parte.


„ Atât va spun- visați și luptați. Niciodată nu va lăsați! Fetele noastre, Ari și Catinca ne surprind și ne fac mândri în fiecare zi, cu fiecare gest. Faptul că am venit acasă cu titlul de câștigători Asia Express ne-a bucurat peste măsură pentru că așa am reușit să le facem mândre de noi, iar asta cred că e cea mai mare bucurie a unui părinte. Și pentru ca Vise nu se împlinesc fără oameni: Mihai, mulțumesc ca m-ai ocrotit și ai avut grija de mine❤️ Echipa! Ne înclinam in fata voastra pentru ca nu am văzut un proiect mai complex și mai frumos ,cu oameni atât de muncitori ca voi. Ade - cea mai tare reporteriță și Mărinică - The best cameraman. Va multumim ca ne-ti suportat! Împreuna!! 😉 Multumim părinților noștri ca au avut grija de Catinca și Ariana❤️ Multumim, Alina ❤️🙏🏻 Multumim voua, toti oamenii de aici care ne-ati sustinut! ❤️”, a scris Elwira Petre, pe Instagram.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Nici măcar în momentul în care s-au văzut câștgători, nu le-a venit să creadă că au fost în stare să ajungă până la capăt și că vor merge acasă cu marele premiu al concursului, pe care i-l datorează fiicelor lor, cele pentru care au și luptat din greu zi de zi, pe „Drumul Împăraților”.

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor. Îi mulțumesc Elwirei...pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici. Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare. ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și reporterul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi. Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut. Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale.”, a transmis și Mihai Petre, pe Instagram.

Citeste si:
Ioana Dichiseanu și Mircea Badea, reacții neașteptate după ce Delia...
Ioana Dichiseanu și Mircea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.