Nicoleta Ghinea, cunoscută în România ca Nicole Cherry, a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 22 de ani. Cântăreața și-a adus pe lume fetița în urmă cu câteva ore și a postat și prima imagine cu aceasta, alături de un mesaj emoționant. 

Nicole Cherry a născut!

Solista de 22 de ani a scris în dreptul fotografiei „A venit Prințesa”, alături de ora la care și-a adus pe lume minunea, anume 17.05. Fiica sa se va numi Anastasia. Numele este special dat fiind că interpreta l-a visat cu mult timp înainte de a-și ține în brațe copilul.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a declarat Nicole Cherry pentru Viva!

Artista a amenajat camera micuței sale

Nicole Cherry a avut gata camera Anastasiei la finalul lunii noiembrie. Tot atunci le-a arătat și fanilor decorul în care își va primi minunea.

„Dragilor, camera micuței mele este acum pregătită! Mobilierul și accesoriile alese de noi sunt de inspirație scandinavă”, a scris artista pe Instagram.

Patul copilei a atras atenția tuturor. De inspirație scandinavă, obiectul de mobilier a fost accesorizat cu un carusel muzical cu animăluțe din pluș. Vedeta a ales și un baldachin roz pentru pătuțul alb.

A avut o sarcină ușoară

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost… nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu… stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, le-a mărturisit artista urmăritorilor ei de pe Instagram.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Foto: Instagram/NicoleCherry


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2021 - 07 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.