Nicole Cherry a ajuns pe ultima sută de metri cu sarcina și deja are mari emoții în ceea ce privește ziua în care va veni pe nume fiica ei. Atât ea, cât și partenerul ei de viață Florin Popa sunt fericiți și pregătiți pentru ceea ce urmează. Deși are doar 22 de ani, cântăreața a știut foarte bine ce și-a dorit de la viață, iar a fi o mamă tânără a fost unul dintre cele mai mari visuri de-ale sale. 

Nicole Cherry, nume de sfânt pentru fiica sa

Multă lume a judecat-o pentru faptul că a rămas gravidă la vârsta ei, dar ea nu dă doi bani pe părerea oamenilor. Este recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește, iar faptul că va fi mamă de fată este o și mai mare bucurie pentru ea. La început, nu avea nici cea mai mică idee legată de numele pe care îl va purta copila, nu știa exact cum ar vrea să o strige. Până într-o zi, când după ce a avut un vis a știut exact că se va numi Anastasia.

Daaaaa! Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis. Cumva, pentru unele aspecte, cred ân zodii și în previziuni.”, a declarat acum câteva săptămâni Nicole Cherry, pentru viva.ro.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, viitoarea mămică a dezvăluit că pe lângă numele de Anastasia, fiica ei și a lui Florin Popa va mai primi și un nume de sfânt. În cazul în care micuța se va naște într-o zi sfântă, va primi numele sfântului respectiv, iar în caz contrar, se va numi Maria.

”O să aibă și un nume de sfânt. Încă nu ne-am hotărât pentru că ea ar putea să se nască și în perioada St. Andrei și în perioada St. Nicolae. Am spus că dacă va fi chiar născută într-o zi sfântă, probabil o să aleg acel nume de sfânt. Dacă nu, mi-aș dori să fie Maria, dar nu știu încă, oscilăm”, a declarat Nicole Cherry, pentru mediaflux.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.