Eliza Natanticu își dorea enorm ca ea și soțul ei, Cosmin, să aibă șansa de a juca marea finală alături de una dintre echipele rămase în concurs, dar norocul nu a fost de partea lor. Aceștia au fost eliminați din competiție, iar cei care vor lupta duminică, 28 octombrie, pentru marele premiu sunt Emi și Cuza și Elwira și Mihai Petre. Pe cine pariază fosta concurentă de la Asia Express!

Eliza Natanticu, despre marea finală Asia Express

Cea mai mare dorință a soției lui Cosmin Natanticu a fost să plece alături de el în Asia Express, chiar dacă acesta primise propunerea de a avea un alt coleg de echipă. Știind cât de tare își dorea Eliza Natanticu să se bucure de această experiență, nu l-a lăsat inima să concureze în compania altcuiva și a făcut tot posibilul ca producătorii emisiunii de la Antena 1 să accepte propunerea lui.

Așa s-a întâmplat. Au reușit să se bucure de cele mai frumoase două luni din viața lor, chiar dacă nu au ajuns în marea finală. Au părăsit concursul cu lacrimi în ochi, iar fanii lor au plâns și ei de tristețe când au văzut că nu li s-a îndeplinit și dorința de a se întoarce acasă cu premiul cel mare.

Legat de finaliștii concursului, ea le dorește mult noroc ambelor echipe. De Emi și Cuza s-au apropiat destul de tare și chiar au devenit buni prieteni, dar și Elwira și Mihai Petre le sunt simpatici. Nu a vrut să spună clar care este echipa ei preferată, dar a fost clar pentru toată lumea că ar vrea să câștige băieții de la Noaptea Târziu.

”Băieții de la”Noaptea Târziu” sunt prietenii noștri super apropiați, dar și cu Mihai Petre ne înțelegem bine. Eu aș vrea să pariez (n.r. pentru marele premiu) pe băieții de la ”Noaptea Târziu”, dar șansele sunt egale. E o chestie de noroc, cui o vrea Dumnezeu să îi dea mai mult noroc, noi le dorin tuturor să câștige, oricum sunt câștigători. Nu știu ce să spun… Nu vreau să spun pe cine pariez, pentru că nu vreau să pară că favorizez pe cineva mai mult sau mai puțin. Ținem la toată lumea în mod egal”, a declarat Eliza, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.