Vlăduța Lupău a lansat, în urmă cu doar câteva ore o nouă piesă alături de Jador și de Costi Ioniță, care se numește „Mare e lumea”. Nu este prima dată când colaborează cu fostul concurent de la Survivor România, lucru care le-a dat serios de gândit fanilor. Astfel, internetul s-a împărțit în două tabere și anume cei care o critică pe artistă și cei care se bucură din plin de noua lor melodie și care au felicitat-o. 
 

Un nou val de hate la adresa Vlăduței Lupău

După ce în umă cu doar câteva luni, Jador și Vlăduța Lupău au lansat piesa „Amanta” care a avut un real succes și care are aproape 10 milioane de vizualizări, cei doi cântăreți au mai lansat una, de data aceasta în compania lui Costi Ioniță. La doar 5 ore de lansare, a depășit 100.000 de vizualizări, semn că unii chiar au rezonat cu mesajul piesei respective.

Artista le-a dat vestea cea mare faniloi ei, încă de ieri, prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram. Unii nu s-au putut abține să nu comenteze câteva ceva și sunt de părere că artista a acceptat această colaborare doar de dragul vizualizărilor, pentru că de una singură nu îi mai merge atât de bine ca la început.

Enervată la culme, cântăreața le-a dat imediat replica gurilor rele. În ultimul obișnuiește să răspundă comentariilor acide venite la adresa ei pe toate platformele, fapt pentru care internauții o critică și mai mult.

„Pentru mine piesa asta este ca un IMN 🇹🇩❤️🇹🇩 Iar de mâine o să vă bucurați și o sa simțiți fericire și mândrie ca sunteți români de fiecare dată când veți asculta piesa! Chiar și cei care vor intra de curioși o vor pune pe “repet” ❤️“MARE E LUMEA” 🇹🇩❤️💣”, a scris Vlăduța Lupău, în urmă cu o zi pe contul ei de Instagram.


„Ai rămas fără spectatori de te-ai aliat cu Jador, ai văzut ca merge cu ,,prostia” și ai vrut sa te bagi, nu ? Jalnic, nu urmăresc asemenea specimene”, i-a scris cineva în comentarii.

„Poate urmăresc copiii tăi… să nu-i bați🤣, a venit imediat și răspunsul ei.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.