Georgea Burcea și-a pus toate femeile care îl urmăresc în cap și nu numai, după ce a afirmat că unele dintre el ar merita să fie bătute de către partenerii lor de viață. Acesta a făcut un live, pe contul lui de Instagram, unde a făcut afirmații dure, iar acum este nevoit să suporte consecințele, mai ales după de romanul lui de debut, „Scrisoare către Ceaușescu” a fost retras de piață. Instigarea la ură și la violență împotriva femeilor l-a adus într-o asemenea situație. 

Viviana Sposub a intervenit în scandal

În cursul zilei de ieri, partenera de viață a lui George Burcea a fost bombardată cu mesaje și comentarii venite din partea fanilor, care au vrut să afle neapărat care este părerea sa în ceea ce privește declarațiile făcute de George Burcea. Fiind ocupată cu filmările emisiunii Bravo, ai stil și având acces limitat la telefon, reacția sa a fost una întârziată, cerundu-și scuze că nu a putut face postarea respectivă ceva mai devreme.

Viviana Sposub nu este deloc de acord cu spusele iubitului ei și știe că va suporta consecințele. Este conștientă că acționat la nervi, dar și asigura fanii că George Burcea nu este un agresor, pentru că dacă ar fi fost, ea ar fi semnalat acest lucru și ar fi plecat imediat din relație. Nu poate accepta violența de niciun fel și nu ar fi făcut-o nici în acest caz.

Îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace. De dimineață și până acum am fost la filmări, având acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii, așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației, nu mi-aș fi dorit să scriu un mesaj superficial în pauzele de la filmări. George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel LIVE nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată. Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile( și nu numai) se confruntă. Deși George milatează pentru lupta împotriva violenței domestrice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care merită.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context! Am fost părtașă la tot procesul lui de vindecare al traumelor din trecut, iar scrirea acestei cărți a constiuit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestint plângând, și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe Live. Deși sună clișeic, cred că primul pas spre rezovlarea problemei este conștinetizarea ei. Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe Live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelgere partenerului meu în proceul său de vindecare”, a scris Viviana Sposub, pe Instagram.
O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Citeste si:
Viviana Sposub și George Burcea, anunț important despre nuntă:...
Viviana Sposub și George...

„Aplaud pozițiile luate de către unii creatori de conținut în legătură cu situația de față. Cu aceste ocazie s-a adus din nou în discuție problema violenței domestice și problema gândirii toxice, care ne bântuie de ani de zile. PS- conștientizez că oamenii care au un public( mai mic și mare), în online sau la TV, au și o responsabiltate socială de care trebuie să țină întotdeauna cont.

P.P.S- Pentru toți oamenii care nu mai contenesc din a-mi trimite mesaje în care mă blamează pe mine pentru afirmațiile partenerului meu, iar apoi îmi spui că își doresc ca eu să fiu bătută în fel și chip- Credeți-mă, nu faceți nimic mai mult decât propagarea aceleiași mentalități cu care voi nu sunteți de acord. Iar pentru toți oamenii care mă întreabă dacă am avut parte de violență în această relație- George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine! Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, aș fi semnalat imediat fapta și aș fi părăsit relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă. Să vorbească despre asta cu cineva, să tragă un semnal de alarmă și să facă tot posibilul să plece din acea situație. George nu este un agresor! Cu toatea astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale. Dar sunt sigură că asta nu-l va opri din a lupta împotriva violenței domestice. Mulțumesc că ați citit rândurile scrise de mine! Chiar îmi doream să fiu sinceră cu voi și să vă spun ce simt și ce gândesc în aceste momente”, a adăugat ea.

Citeste si:
George Burcea a dat-o de gol pe Andreea Bălan. Ce i-a transmis...
George Burcea a dat-o de gol...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.