Roxana Vancea pe Dragoș Paiu au reușit să atragă din nou toată atenția asupra lor, după ce zilele trecute fosta asistentă TV a adus pe lume primul ei copil. Partenerul ei de viață mai are un copil dintr-o altă căsătorie de creșterea cărora se ocupă împreună și care i-a arătat vedetei cât de frumos este să fii mamă. Îl iubește ca și cum ar fi al ei.

Roxana Vancea, detalii despre primul lor an de relație

Proapăta mămică l-a cunoscut pe tatăl copilului său în sala de sport. A fost atrasă de el încă din prima zi și a făcut un pas important și anume i-a răspuns la un Story, iar mai apoi cei doi au ajuns să vorbească. Au ieșit la film împreună, iar de aici lucrurile au decurs natural. Au început să aibă sentimente puternice unul pentru celălalt și să își facă planuri de viitor împreună.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care le-au avut a fost aducerea pe lume a unui copil. Roxana Vancea a născut un băiat sănătos, care a primit nota 10 la naștere și pe care întreaga familie l-a așteptat acasă cu brațele deschise.

„Mi-a răspuns și am început să vorbim și după vreo trei zile am mers la un film, cel mai prost film! După film a trebuit să-l duc acasă și am mai stat o jumătate de oră – o oră, se făcuse 11,, și după îl întreb: Bă ce facem, ne pupăm sau nu, că trebuie să plec și el a zis: Da, ne pupăm dacă vrei tu”, a spus Roxana Vancea, pentru Antena Stars.”

Cei doi îndrăgostiți au făcut cununia în anul 2019, iar din cauza pandemiei de coronavirus nu au mai ajuns în fața altarului. Ea își dorește să aibă parte de un eveniment special, departe de ochii lumii unde să meargă doar ei și nașii lor. Nu îi place deloc ideea de a face o petrecere la care să fie prezenți mulți oameni, pentru că vrea să se simtă ea bine în ziua cea mare, nu invitații.

”Nu am pregătit nimic, nu ne-am gândit încă. Mie nu-mi place ideea aia de mulți oameni, eu vreau să mă simt eu bine, nu invitații să se simtă bine. I-am propus lui Dragoș să facem nunta pe o insulă, noi cu nașii. O să fie ceva să se potrivească cu plaja (n.r referitor la rochia de mireasă). În luna de miere sunt doar eu cu el și cu copilul. ”, a mai povestit fosta asistentă TV.

Citeste si:
Cum s-a schimbat viața Roxanei Vancea și a lui Dragoș Paiu, după...
Cum s-a schimbat viața...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.