Pe cât de tensionată a fost ediția de seara trecută de la Asia Express, pe atât a fost de amuzantă. Începutul uneia dintre probe i-a făcut pe concurenții rămași în joc să râdă în hohote, iar subiectul principal a fost Mihai Petre. Nici reacțiile fanilor nu au fost prea departe. Nimeni nu s-ar fi așteptat să îl vadă pe soțul Elwirei într-o asemenea ipostază.

Mihai Petre, alegerea care i-a făcut pe toți să râdă

Mihai Petre și Elwira formează cea mai bună echipă de la Asia Express și oricât le-ar fi de greu, își mențin poziția. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Fiind primii care au ajuns la Irina Fodor, au avut dreptul de a-și alege costumele pe care erau nevoiți să îi poarte în timpul probei respective înaintea celorlalți.

Surpriza cea mare a fost când Mihai Petre a ales să poarte un costum de pui, în ideea de a părea prietenos cu oamenii pe care erau nevoiți să îi convingă să ia parte la jocul lor. Concurenții au râs cu lacrimi când au văzut cum îi stă îmbrăcat așa, iar fanii emisiunii de la Antena 1 nu s-au putut abține nici ei de la comentarii. Nu le-a venit să creadă și s-au amuzat copios pe seama alegerii pe care a făcut-o.


Fanii lor speră, de asemenea, ca ei să fie cei care câștigă marele premiu, pentru că sunt cei mai puternici și uniți și, de ce nu, merită.

"Mihai zici parcă e o operă de artă antică... 😂😂😂😂😂😂Nu credddd zici ca e un Pui Crazy 🤣💛💛💛", "Leșin de râs 😂😂😂😂, bravo ați fost super!!!👏👏👏", "Mai am puțin și plesnesc de râs! În sfârșit cineva poate să interpreteze "puiul piu" în mărime naturală 😂😂😂 A venit salvarea de unde nu m-aș fi așteptat...🔥🔥🔥, "N-am mai râs cu lacrimi de foarte, foarte mult timp. 😂😂😂😂😂 Sunteți super! ❤️, "Ești superbă dar mihai 😂😂😂 e prea tare .Va ador 🙌🔥 știu că voi câștigați și abia aștept să văd finala", "N-am crezut sa l vad pe Mihai vreodata asa 😂😂😂 🐤🐥🐤", sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.