După ce Bianca Drăgușanu, Antonia, Alex Velea și Alexandra Stan au făcut tot felul de afirmații dure despre Cătălin Măruță, o altă vedetă a ieșit în față cu o serie de mărturisiri uluitoare. Este vorba despre Simona Sensual, care nu s-a oprit doar a spune, ci a trecut la fapte reclamându-l pe soțul Andrei la CNA. 

Măruță, implicat într-un nou scandal

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în lumea mondenă, după ce Simona Sensual a fost deranjată de felul în care s-a vorbit despre ea într-una dintre edițiile emisiunii prezentate de Cătălin Măruță de la Pro TV. când i-a avut invitați pe Romică Țociu și Cornel Palade. Se pare că aceștia au făcut câteva afirmații jignitoare la adresa ei, iar moderatorul nu a încercat să liniștească situația, ba chiar le-a dat apă la moară, motiv pentru care nu a mai putut sta cu mâinile în sân.

Nu este pentru prima dată când vedeta și-a propus să îl dea în judecată pe Măruță. Își propusese să facă lucrul acesta și în urmă cu zece ani, doar că avocatul ei nu a putut face toate demersurile necesare și a fost nevoită să renunțe. Acum, decizie este luată, iar Simona Sensual nu mai vrea să accepte niciun fel de jignire venită din partea moderatorului, iar pentru că în cazul lui situațiile nu se rezolvă cu vorba bună, a decis să lase legea să se ocupe de toate aceste lucruri.

“Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci. Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a dezvăluit Simona Sensual, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

Ea consideră că soțul Andrei ar fi trebuit să aibă rolul de mediator, nu să instige de dragul rating-ului. În plus, Simona a adus în discuție și un moment în care s-a enervat atât de tare pe el, încât i-a dat cu microfonul în cap.

“Da, am intrat prin skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est. Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap. I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treeabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a mai mai zis vedeta.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.