Oana Zăvoranu este o femeie directă și, cel mai probabil, așa va fi mereu. Vedeta nu se teme să își exprime niciodată punctul de vedere în mediul online, deși riscă să fie criticată de foarte multe persoane care nu o au la suflet și care îi analizează fiecare mișcare. Unii cred că le-ar fi foarte ușor în viață, dacă ar trăi în pielea sa, dar actrița le-a dat de înțeles că lucrurile nu sunt atât de simple precum par. 

Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru hateri

„Querida” a reușit să intre din nou în atenția oamenilor, în pandemie, când a dat naștere unui nou proiect pe canalul ei de YouTube. În cadrul emisiunii respective, frumoasa vedetă le-a luat la bani mărunți pe multe dintre persoanele publice de la noi, care trăiesc doar din reclamele pe care le fac pe social media. A tras un semnal de alarmă în rândul urmăritorilor ei, iar aceștia au deschis larg ochii și au ascultat tot ceea ce a avut de zis ea.

Soția lui Alex Ashraf și-a câștigat în felul acesta o mulțime de fani, dar nu toată lumea o îndrăgește. Este ceva perfect normal. Ceea ce nu i se pare artistei în regulă este faptul că mulți internauți îi vor răul, fără ca măcar să o cunoască. Este, de asemenea, de părere că dacă persoanele respective ar avea gândurile și problemele sale, nu s-ar descurca sub nicio formă.

''Muncesc, clădesc, transform, investesc, schimb, mut, creez, înlocuiesc, alerg, rezolv, invat si iubesc fiecare lucru, loc sau proiect unde imi pun amprenta si imi las energia. Daca esti vrednic, smart , luptator si gospodar lucrurile din jurul tau vorbesc despre asta…asa cum se vede si daca esti putoare, tâmp, rau si mizer. Pe fata unora se vede de la o posta viata pe care o duc…Cand faci bine, Dumnezeu are grija. Cand esti hâd la suflet, nici o operație din lume nu te poate face frumos…Multi cred ca e ‘usor’ sa fie in locul meu…sa fie Oana. Stati ma cuminti, ca dar daca va dau gandurile si problemele mele, responsabilitățile mele, v-ar fi imposibil sa mișcati si ‘doar’ un deget si vi se ‘inmoaie’ instant ‘gladiolele’. Fiti ceea ce sunteti…Lasati ma figurile, ifosele, fitele si impresiile. Nu mai ‘suferiti’ ma de voi atata…fiti zilnic mai buni'', a scris Oana Zăvoranu pe internet.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.