Larisa Udilă nu a avut deloc o sarcină ușoară, iar kilogramele în plus pe care le-a acumulat în cele nouă luni i-au dat și ele mari bătăi de cap. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a suferit o vreme din cauza faptului că, în momentul în care se uita în oglindă, realizare cât de mare este diferența dintre ea cea din trecut și ea cea din prezent, cu peste 18 kilograme în plus.

Larisa Udilă și-a dorit câteva schimbări

Cel mai mare noroc pe care l-a avut a fost faptul că persoanele dragi i-au fost mereu alături și i-au oferit cele mai bune sfaturi, pentru a trece de acele momente de cumpănă din viața sa. Nu se mai simțea deloc bine în pielea ei și credea că nu își va reveni vreodată, dar a înțeles odată cu trecerea timpului, că este cel mai important ca băiețelul ei, Milan, să fie bine, pentru că restul lucrurilor vin de la sine.

Internauții au făcut-o să se simtă și mai rău, din momentul în care au început să îi transmită tot felul de mesaje răutăcioase, dându-i de înțeles că arată oribil, după ce a devenit mamă pentru prima dată. Larisa Udilă se recuperează mai greu, dar nu se grăbește să revină la silueta pe care o avea în trecut, preferând să ia lucrurile pas cu pas.

Recent, partenera de viață a lui Ogică le-a dezvăluit fanilor săi din mediiul online că a ajuns în cabinetul medicului estetician, pentru a face mai multe schimbări. În primul rând, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a vrut să scape de gușa care se vedea destul de rău în fotografii, iar zilele viitoare va face un tratament cu dermapen pentru față și, de asemenea, își va topi acidul din buze.


''V-am spus săptămâna trecută că vreau să-mi fac o schimbare la nivelul feței. Sunt tare încântată că a venit ziua cea mare! Am venit în același loc, unde am făcut consultația data trecută. Îmi doresc cu rezultat mega natural. Încep să scap de gușă, apoi facem un tratament cu dermapen pentru față și surpriza mare este când voi topi acidul din buze. În prima fază, dizolvăm buzele pentru că în sarcină acidul meu a migrat. Se întâmplă des în sarcină să migreze acidul'', a povestit Larisa Udilă, pe Instagram.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.