Începutul anului 2021 a fost unul extrem de greu pentru Oana Roman și Marius Elisei. Aceștia în loc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților așa cum făceau în fiecare an, au depus actele de divorț, iar pe data de 15 februarie au divorțat. Nu doar ei au fost afectați de întreaga situație, ci și fiica lor care refuză să își amintească de momentele care au marcat-o profund.

Oana Roman, mărturisiri emoționante despre fiica ei

Deși au luat decizia ca fiecare să își vadă de viața lui, vedetele nu au rezistat prea mult fără să se vadă. Marius Elisei a încercat să o recucerească pe cea care i-a fost soție și, într-un final, a și reușit lucrul acesta. Acum, ei formează din nou un cuplu, dar nu și în acte. Câteva luni mai târziu, Oana Roman și tatăl copilului său au plecat în mai multe vacanțe împreună și s-au bucurat de zilele libere, ca o adevărată familie.

„A fost un an foarte încărcat, un an în care am făcut multe lucruri. Sunt mândră de anul ăsta. E unul dintre anii prolifici. Am început greu, pentru că eram în perioada aia în care am fost singură, în care am divorțat, în care au fost probleme. Apoi, din martie, aprilie, lucrurile au început să se așeze foarte bine și a intervenit împăcarea, la care nici eu nu mă așteptam. Am avut anul ăsta mai multe vacanțe decât am avut în ultimii zece ani la un loc. Am avut vreo cinci vacanțe anul ăsta deja”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Deși sunt alături de fiica lor în formulă completă, micuța nu poate trece peste imaginile în care cei care i-au dat viață s-au separat. Le-a făcut părinților săi o serie de dezvăluiri dureroase, semn că a durut-o enorm tot ceea ce s-a întâmplat și că a trăit un șoc. Nimeni nu s-a bucurat mai tare decât Isa de faptul că au reușit să repare ceva ce au stricat amândoi. În prezent, este mult mai echilibrată și vrea să lase în urmă trecutul.

„Pentru ea a fost un lucru exraordinar faptul că am reușit să reparăm ceva ce stricasem amândoi. Pentru ea a însemnat foarte mult lucrul ăsta și e mult mai echilibrată, pentru că pentru ea a fost un șoc foarte mare faptul că noi ne-am despărțit. Vrea să uite cumva. Zilele trecute ne-a spus că tati a fost cu noi de Revelion, dar Marius nu a fost cu noi de Revelion. (...) Ea vrea să creadă că el a fost cu noi. Ea refuză să-și mai amintească de momentele în care noi nu eram împreună”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.