Vica Blochina și Oana Roman au fost pentru mult timp cele mai bune prietene. Petreceau vacanțe împreună, se vizitau, ieșeau des, dar la un moment dat prietenia lor s-a destrămat, iar acum fosta lui Pițurcă o atacă în public, ori de câte ori are ocazia. Invitată în cadrul emisiunii lui Măruță, de la Pro TV, fosta balerină a dat cărțile pe față și a spus clar, în fața întregii lumi de la ce a pornit tot scandul dintre ea și partenera de viață a lui Marius Elisei.

Vica Blochina nu s-a mai putut abține

De câteva luni bune, Vica Blochina se bucură de viața ei la maximum. Merge în tot felul de vacanțe de lux, se distrează alături de partenerul ei de viață și este foarte mulțumită de tot ceea ce i se întâmplă. Acum se pregătește de o plecare într-o locaţie de vis din Thailanda, unde nu a mai mers și unde este mai mult decât sigură că se va simți excelent.

Când a venit vorba despre următoarea ei vacanță alături de bărbatul iubit, fosta balerină a ținut să precizeze că ea muncește mult pentru tot ceea ce are și când nu dispune de sumele necesare pentru a-și face toate poftele, are grijă iubitul ei de ea. Mai apoi, ea a lansat un nou atac la adresa fostei sale prietene, Oana Roman, spunând că ea nu își petrece vacanțele pe barter precum ea.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi. Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu.”, a spus ea, în cadrul emisiunii amintite.

Vica Blochina a fost un real sprijin pentru prietena sa, până într-o zi când și-a dat seama de intențiile pe care le avea. Atitudinea fiicei lui Petre Roman i-a lăsat un gust amar și a preferat să rupă orice fel de legătură cu vedeta.

”Totul a început la ziua mea, atunci când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bătaie de la un invitat și a fost dat afară de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul.După ce a plecat Marius, cu toți banii, cu toate hainele și cu firma, Oana mi-a dat mesaj că îi pare rău, că suferă și atunci «fata bună» iar s-a activat și am dus-o de mânuță peste tot, am ajutat-o și cu bani.Ea de mine s-a folosit foarte mult. Când vrei să verifici un prieten, vezi cum e când nu mai are nevoie de tine, cum se poartă cu tine când nu mai are nevoie de ajutorul tău.Nu suntem certate, pur și simplu nu vorbesc cu ea. Am trecut o dată cu vederea. Pentru mine nu mai există nicio cale de împăcare, niciodată, în viața asta. Am trecut o dată cu vederea”, a mai spus ea.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.