Oana Lis și soțul ei nu trec prin cele mai bune momente, după ce ambii au fost infectați cu COVID-19, virusul care în ultima vreme a făcut ravagii în rândul vedetelor de la noi din țară.

Mara Bănică l-a convins să meargă la spital

Viorel Lis nu era în cea mai bună stare a sa, nici înainte de a fi testat pozitiv cu coronavirus. Acesta se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar soția lui a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, pentru a fi chiar ea cea care are grijă să nu îi lipsească absolut nimic. A renunțat la afacerea ei, a renunțat și la activitățile sale de zi cu zi, doar pentru a se asigura că partenerul ei de viață urmează tratamentul recomandat de medici și că are mereu pe cineva lângă el, mai ales că nu se mai putea deplasa de unul singur.

În momentul în care s-a aflat că au fost infectați cu COVID-19, tot mai multă lume s-a temut pentru starea lor și a sperat că vor fi bine. Din nefericire, îndrăgostiții sunt la momentul actual internați, iar Oana Lis a făcut o postare pe contul ei oficial de Facebook, prin intermediul căreia i-a rugat pe cei care o urmăresc să le țină pumnii ei și fostului edil al Capitalei. Singura lor dorință este să fie sănătoși și să treacă toată aceasta perioadă dificilă din viața lor.

Retail jobs

“Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi covid, Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

Jurnalista Mara Bănică a făcut și ea primele declarații despre situația celor doi, spunând că ambii se află internați în Institutului „Matei Balș” din Capitală, după ce inițial Viorel Lis a refuzat internarea.

„Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el”, a declarat Mara Bănică, pentru click.ro.

Citeste si:
Oana Lis, ofertă de Black Friday pentru fanii ei. Cât costă cinci...
Oana Lis, ofertă de Black...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.