Dani Oțil locuiește, în clipa de față, într-o vilă superbă în Corbeanca alături de soția și de copilul lui. Nimeni nu a știut până acum cum a ajuns prezentatarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” din garsoniera sa din Capitală în casa respectivă și nici cine l-a ajutat să facă toate demersurile necesare pentru a se muta în acel duplex, care a devenit locul ideal pentru familia sa. 

Dani Oțil are un prieten de nădejde

Invitat în podcastul găzduit de Speak, Dani Oțil a recunoscut că și-a cumpărat casă de gura lui Răzvan Simion, care găsise vila respectivă și unde își dorea să nu stea chiar oricine. La vremea aceea, colegul lui de platou era proaspăt căsătorit și avea un copil, iar spre deosebire de el fiind burlac, se gândea foarte tare la viitor.

Fostul iubit al Lidiei Buble a fost cel care i-a negiciat casa, din prețul căreia a reușit să scadă 25.000 de euro. Locuința pe care o are el acum a fost achiziționată la prețul unui apartament de acum, iar totul i se datorează prietenului său care l-a împins de la spate.

„Mi-am luat casă de gura lui Răzvan. El a găsit un duplex și nu a vrut să se mute cine știe ce panaramă acolo. Era proaspăt căsătorit. Cred că i-a spus soția: «Ne mutăm, dar…». Așa că el mi-a negociat casa. A scăzut la preț aproape 25.000 de euro din suma inițială. Prețul este de apartament la casa mea. Nu stau în mega cartier. (…) Ne-am luat două case lipite, pentru că eu aveam bani să-mi iau un avion”, a povestit Dani Oțil, în podcast-ul lui Speak.

Soțul Gabrielei Prisăcariu avea o sumă de bani pusă deoparte și dorea să își cumpere un avion. Voia să vadă lumea, dar Răzvan Simion i-a sugerat că ar fi mai bine să își ia o casă. L-a chemat să vorbeacă, i-a pus contractul în față și a făcut un împrumut la bancă pentru el și în felul acesta și-a luat o casă, în loc de avion cum visa la început.

„Eu voiam să îmi iau un avion ultraușor și voiam să plec să văd lumea. Era 2008, începuse criza. Și Răzvan m-a chemat la masă cu soția. Eu, burlac. Și mi-a pus întrebarea aia, ei deja aveau un copil: «Dani, trebuie să vorbim. Tu ce ai de gând cu viața ta?» Eu am spus că a venit criza, că ni se vor înjumătăți salariile, ceea ce s-a și întâmplat, plus, minus. Eu am o garsonieră și am niște bani deoparte, vreau să mai pun ceva cu banca și să îmi iau un avion și vreau să mă plimb. L-am văzut pe Răzvan că face așa, ca atunci când ești la tablă și ală din prima bancă știe lecția, dar tu nu o știi. Și eu zic: «Ce nu? Am și găsit, se cheamă așa…» Și Răzvan mi-a pus contractul în față. Negociat, tot. A făcut și credit la bancă pentru mine. Având același salariu, a făcut un dosar și pentru bancă, atunci când a luat el creditul. Și mi-am luat casă în loc de avion”, a mai zis prezentatorul.

Citeste si:
Vacanța din Maldive, un real coșmar pentru Dani Oțil. Ce a pățit...
Vacanța din Maldive, un real...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.