Raluca Bădulescu face parte din juriul emisiunii Bravo, ai stil, încă de la început și se bucură din plin de momentele frumoase pe care le-a trăit în cadrul proiectului de la Kanal D. Recent, vedeta a dat o serie de detalii interesante din culisele unuia dintre cele mai urmărite show-uri TV de la noi din țară.

Raluca Bădulescu se simte ca acasă, în platou

Deși petrece foarte multe ore la filmările emisiunii, jurata nu s-a plâns niciodată de acest lucru. Îi place enorm ceea ce face și se simte ca acasă, la Bravo, ai stil. Pe colegii ei de la Kanal D îi privește ca pe propria ei familie. Mai mult de atât, se pare că în viața sa nu există niciodată stres în viața sa, deoarece este fericită la locul de muncă, iar asta este tot ceea ce contează pentru ea.

„Nu există stres în viața mea de zi cu zi aproape niciodată, pentru că la muncă eu mă simt fericită. Noi, la Kanal D, la filmări suntem practic acasă, formăm chiar o familie și este cea mai frumoasă energie din lumea asta. Tot ce se întâmplă în jurul nostru este în fiecare minut o binecuvântare. Sinceră să fiu, când se sting luminile și trebuie să plecăm acasă, atunci începe stresul. Ba a venit întreținerea, ba sunt probleme cu cățeii, cu pisicuțele, a zis ceva copilul, s-a întâmplat ceva, asta este viața., a declarat Raluca Bădulescu, potrivit kanald.ro.

Este de părere că tot ceea ce se petrece în viața ei este o binecuvântare, iar probleme încep cu adevărat când trebuie să meargă acasă, unde întâlnește probleme reale pe care trebuie să se rezolve. În plus, se pare că nu pleacă niciodată prima spre casă, pentru că adoră să petreacă timp alături de prietenii și colegii ei.

”Ce trăim aici, la Kanal D este o minune, fiecare clipă este o binecuvântare. Când pun mâna pe telefon și văd că e de plătit nu știu ce, e de făcut nu știu ce, mâine trebuie să te duci nu știu unde etc., încep să mă agit rău de tot. Eu aș vrea să trăiesc în permanentă într-o filmare, să vin în fiecare zi la Kanal D de dimineață până seară, aș fi cea mai fericită din lumea asta. Cel mai mult. Cea mai mare bucurie a mea este „Bravo ai stil!”, sunt într-o altă lume, într-o lume superbă. În primul rând eu plec acasă după trei ore de la terminarea filmărilor, lege, eu rămân ultima, mai rămân acolo.”, a adăugat vedeta.

Citeste si:
Serialele și emisiunile românești care revin pe micile ecrane din...
Serialele și emisiunile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.