Andreea Marin a vorbit recent despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa și anume decesul mamei sale. Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă moderată de Mihai Ghiță, fosta prezentatoare a mărturisit aproape plângând cum femeia care a adus-o pe lume s-a stins într-un accident de mașină, când se întorceau de la mare

Andreea Marin și-a pierdut părinții

Are amintiri foarte foarte frumoase din copilărie. Părinții ei se iubeau mult, deși au trăit numai zece ani împreună, pentru că mama ei a plecat mult prea devreme în lumea celor drepți. Au fost atât de siguri de sentimentele lor, încât s-au căsătorit după ce au stat împreună câteva săptămâni. Trăia iubirea pe care și-o purtau alături de ei și s-a simțit la rândul ei iubită.

"Cea mai puternică amintire a copilăriei mele este trăinicia iubirii părinților mei. Atât de mult se iubeau, deși au trăit doar 10 ani împreună. Eu m-am născut la un an după ce ei s-au căsătorit. Și s-au căsătorit după ce s-au cunoscut, la câteva săptămâni. A fost o mare dragoste. Vedeam iubirea asta și o trăiam alături de ei în fiecare zi. Tata era un om puternic, stâlpul familiei, mama era mai gingașă, deși și ea era o femeie cu un cuvânt de spus. Era romantică, scria poezie. Cred că un copil iubit, într-o familie în care părinții se prețuiesc unul pe celălalt, are din start o altă șansă în viață. Aceasta dragoste îți dă o siguranță. Eu m-am simțit întotdeauna foarte încrezătoare în forțele mele. Dacă aș fi văzut între ei ezitări, certuri, nesiguranțe, aș fi împrumutat această nesiguranță și nu aș fi avut cum să scap și eu de ea.", a declarat vedeta în cadrul emisiunii amintite.

Din nefericire, când mama ei avea doar 36 de ani au făcut un accident de mașină, care pentru ea a fost fatal. A sărit să le protejeze pe fiicele sale, dar a ajuns chiar ea să își piardă viața. A a ajuns la spital, dar a fost mult prea târziu pentru a o salva.

"Veneam de la mare, ne întorceam. Din păcate, o vreme potrivnică a făcut ca undeva, la o intersecție dificilă, căci după aceea am aflat că era o intersecție mare, în care se întâmplau multe accidente, un autobuz să intre în Dacia noastră, spulberând viața mamei, care a sărit peste noi, cele două fete din spate, ca să ne apere. Pe tata l-a poiectat în afara mașinii. Eu am fost cel mai puțin rănită, nu știu, am avut un înger păzitor, nu am o explicație pentru asta. Am ajuns până la spital, dar pentru mama a fost prea târziu. Avea 36 de ani. Violeta e numele mamei, l-am moștenit. Pe mine mă cheamă Andreea Violeta. L-am dăruit mai departe fiicei mele, ea e Ana Violeta. Cumva, numele are o rezonanță foarte puternică în familia noastră. Semănăm: mamă, fiică, nepoată. Semănam foarte bine. Mama era inginer de mecanică fină și, în egală măsură, un om foarte sensibil. Râdea foarte mult. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața.", a mai spus ea.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.