Seara trecută, în cadrul emisiunii Asia Express, concurenții au avut de îndeplinit o probă în care erau nevoiți să își mărturisească păcatele. În timp ce unii nu au avut prea multe de zis, alții au făcut mărturisiri cutremurătoare despre anumite momente din trecut care i-au marcat pentru tot restul vieții lor. Una dintre cele mai emoționante amintiri a fost cea Adrianei Trandafir, vedeta care participă la acest concurs alături de fiica ei, Maria Speranța.

Adriana Trandafir, în moarte clinică de ziua sa

Concurenta de la Asia Express a avut mari emoții, când a venit rândul să spună care este una dintre cele mai grele momente pe care le-a traversat de-a lungul vieții sale. Adriana Trandafir a fost mereu rezervată când a venit vorba despre trecut și viața ei privată, dar în acest context și-a pus sufletul pe tavă și a adus în atenția tututor o situație delicată, în urma căreia ar fi putut să își piardă viața.

Mama Mariei Speranța într-un an, chiar de ziua sa de naștere, a intrat în moarte clinică. S-a desprins din ea și a reușit să vadă tot ceea ce se petrecea în acel salon din spital. Medicii care încercau să lupte pentru viața sa, au declarat-o moartă, însă unul dintre ei nu a acceptat nici în ruptul capului ca vedeta să moară chiar de aniversarea sa. Doamna doctor Petre i-a salvat viața și îi este recunosctoare veșnic pentru acest lucru.

La vremea aceea, Adriana Trandafir i-a promis femeii că în fiecare an, de ziua ei, va merge să bea o sticlă de șampanie cu ea, dar nu s-a ținut de cuvânt. O bântuie și în ziua de astăzi acest lucru, dar a promis că va repara greșeala pe care a făcut-o, după ce va reveni în țară.

"Într-un an, de ziua mea, am avut o moarte clinică.(...) A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor. Era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus 'E moartă'. M-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe. A spus: 'Astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta'. Și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață.", a povestit Adriana Trandafir, la Asia Express.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.