Roxana Vancea se pregătește intens pentru venirea pe lume a primul ei copil și având în vedere faptul că este însărcinată în 38 de săptămâni, ar putea naște în orice moment. În tot acest timp, unii nici măcar nu ar fi zis că urmează să aducă pe lume un copil, având în vedere cât de bine a arătat. 

Timpul aproape s-a scurs

Bruneta s-a numărat printre viitoarele mămici, care nu au avut probleme în cele nouă luni de sarcină și care s-au bucurat de o un trup de invidiat. Din acest punct de vedere nu s-a putut plânge, dar în această perioadă a devenit din ce în ce mai agitată și și-a făcut bagajul de acum o lună, pentru a fi sigură că nu lasă lucrurile importante pe ultima sută de metri.

Roxana Vancea și-a dorit pe cât posibil să nască natural, pentru a putea reveni la viața ei normală cât mai repede cu putință. Medicii i-au transmis că este posibil acest lucru și se bucură din toată inima, dar este și foarte nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată la piept micuțul. Va naște la un spital de stat, dar nu are niciun fel de emoție în acest sens.

„Sunt în 38 de săptămâni, deci pot să nasc din clipă în clipă! Am bagajul pregătit de aproximativ o lună, e la ușă, mă așteaptă. Am zis să nu-l las pe ultima sută de metri și să fiu agitată atunci. O să nasc natural, la un spital de stat, la recomandarea doctorului meu ginecolog. Nu am niciun fel de emoții, chiar asta-i ziceam lui Dragoș, că nu mă încearcă niciun fel de sentiment. Cred că i le-am transferat lui pe toate. Încă de la începutul sarcinii mi-am dorit să pot naște natural, dar a trebuit să aștept OK-ul doctorului. Știu de la prietenele mele care au născut prin cezariană că te refaci mult mai greu după o asemenea operație. Eu mă bucur că pot naște natural, că o să pot să fiu din nou activă. Nu e prioritar să mă întorc cât mai repede în sala de sport, ce-i drept nici nu am luat foarte multe kilograme în sarcină. O să mă întorc și să antrenez, dar și să mă antrenez în funcție de copilaș, el va fi prioritar”, a declarat Roxana Vancea, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Cum s-a schimbat viața Roxanei Vancea și a lui Dragoș Paiu, după...
Cum s-a schimbat viața...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.