Ramona Bădescu a fost căsătorită, înainte de a-l cunoaște pe actualul ei partener de viață, cu un italian. Cei doi au fost împreună mai bine de șapte ani, după care s-au despărțit, iar frumoasa vedetă a vorbit despre căsnicia ei eșuată, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ramona Bădescu, sfaturi pentru femeile agresate de bărbații din viața lor

La un moment dat, Denise Rifai a vrut să afle chiar de la ea dacă l-a iertat pe bărbatul alături de cate a trăit pentru atât de mult timp și care a lăsat-o pe drumuri. Încă de la început, a vrut să fie clar pentru toată lumea că nu a fost lăsată pe drumuri, ci mai degrabă a fost decizia sa. Ajunseseră în momentul acela în care nu mai aveau sentimente unul pentru celălalt, ea nu mai simțea emoția aceea că ar vrea să ajungă acasă să îl strângă în brațe, să facă dragoste sau să stea împreună.

Nu îi place să mintă și nu a făcut-o nici în cazul lui. Nu îl mai iubea și nu putea să se comporte de parcă ar fi simțit ceva pentru el, când realitatea era alta. A spus despre soțul ei că a fost un bărbat extraordinar care a iubit-o și că alături de el a trăit momente de neuitat.

„Nu pot sa spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință. Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță. Nu-mi place să mint, să însel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună. Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime a unor bărbați violenți, nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește.” , a spus Ramona Bădescu.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu, dată afară cu copiii din casa fostului soț:...
Claudia Pătrășcanu, dată...

A avut parte de o relație frumoasă, dar și curajul să plece fără să ia nimic cu ea. L-a iertat și îi dorește tot binele din lume alături de femeia lângă care a reușit să își găsească liniștea.

”A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că „dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?” eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume. Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil. După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine, deci se explică de ce acel nu și din partea lui și acea senzație de nedorință.”, a mai declarat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.