Vlăduța Lupău este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar de când s-a mutat în Capitală, viața i s-a schimat în totalitate. Din punct de vedere profesional îi merge destul de bine, mai ales că fiecare piesă pe care o lansează este una de succes. Cunoscuta interpretă a ajuns ușor la inimile oamenilor, care o apreciază și care o susțin la orice pas. 

Vlăduța Lupău vrea copii

În ceea ce privește viața sa privată, Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o relație de lungă durată cu un bărbat care o iubește și care ar face orice pentru ea. Artista este recunoscătoare pentru faptul că l-a întâlnit pe Adi Rus, cel care i-a devenit soț și pe care chiar și părinții ei îl tratează ca pe propriul lor copil.

Interpreta este foarte fericită alături de el, dar își dorește și copii, pentru ca familia lor să fie una completă. Nu a dat detalii despre momentul în care se va întâmpla acest lucru, dar se pare că este foarte pregătită pentru asta și nu îi este frică nici de momentul în care va rămâne însărcinată. Este o femeie curajoasă și gata pentru orice schimbare care va avea locîn viața lor, după ce bebelușul va veni pe lume.

Vlăduța Lupău a povestit că își va îmbrăca, în primii ani de viață, copilul de la second hand. Vrea să îi ofere puțin, tocmai pentru ca el să își dorească mai mult de la viață. Este convinsă și de faptul că va fi o mamă dură, care îl va crește la fel cum a fost ea crescută de părinții ei.

"Îmi doresc copii, toată lumea își dorește copii. Nu mi-ar fi teamă de nimic dacă aș rămâne însărcinată. Copilul meu va fi îmbrăcat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la fermă, așa spun acum. De ce să îi cumpăr niște ghete scumpe care oricum îi vor rămâne mici? Eu așa am fost crescută. Așa spun acum, îi dau mai puțin, ca să își dorească mult. (…) Eu cred că o să fiu destul de dură cu copiii mei, dar o să fie soțul meu care să îi cocoloșească. (…) Dacă ar fi talentat mi-ar plăcea.", a declarat artista, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.