Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a îndurerat o țară întreagă. Cei care au ajuns să îl cunoască pe regretatul interpret au rămas fără cuvinte, la aflarea veștii cumplite că artistul nu mai este printre noi. Adriana Bahmuțeanu a fost și ea prietenă cu acesta, încă de pe vremea când se afla la conducerea Etno TV.

Adriana Bahmuțeanu a fost în stare de șoc

Fosta soție a lui Silviu Prigoană știa că bunul ei prieten se confrunta cu probleme de sănătate, dar nu avea nici cea mai mică idee despre fapul că avea și fribrilații arteriale. În urmă cu ceva timp, când a realizat ultimul interviu cu el, regretatul cântăreț nu era deloc în apele sale și spera să depășească mai repede toată povestea cu COVID-ul, pentru a reveni la viața normală. Știa, de asemenea, că a avut niște simptome grave și că mergea la o clinică privată, unde făcea tratamente.

”Știam că Petrică are unele probleme de sănătate și că suferă cu inima dar nu știam că are fibrilații atriale. Acum câteva săptămâni chiar am realizat un interviu cu el, cred că este și ultimul, și-mi spunea că este cam supărat și așteaptă să treacă toată povestea sta cu COVID-ul. Eu știu că el a avut niște simptome destul de nasoale și că se trata post-COVID la o clinică privată”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru wowbiz.ro.

La un moment dat, Petrică Mîțu Stoian s-a mutat de la clinica privată respectivă la un spital, deoarece începuse să scuipe sânge și avea supradoză de anti-coagulante prescrise pentru fibrilații în tratamentul post-COVID. Bahmu este de părere că a fost vorba acolo despre o culpă medicală sau chiar despre un malpraxis.

”Din câte știu, Petrică a fost mutat de la o clinică privată la spital pentru că scuipa sânge și avea o supradoză de anti-coagulante prescrise pentru fibrilații în tratamentul post-COVID. Dar, fiind internat, tratamentul nu și-l administra singur, nu? În condițiile astea, nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis! Ar trebui să aflăm dacă nu cumva i s-a greșit doza de anticoagulant sau tratamentul, în general. Vorbim de un om care a mers la o clinică să scape de problemele post-COVID și a murit brusc, el nemaifiind bolnav de COVID. Întrebarea e, de ce a murit Petrică Mîțu Stoian?”, a mai spus vedeta.

Citeste si:
Adriana Bahmuțeanu, mamă la 48 de ani!? Vedeta are planuri serioase...
Adriana Bahmuțeanu, mamă la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.