Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. De-a lungul timpului, a primit o mulțime de complimente pentru felul în care arată, dar a fost și taxată grav de către cei care o urmăresc. Partenera de viață a lui Alex Velea a postat recent o imagine care a stârnit o serie de comentarii acide la adresa ei, fiind comparată cu o cântăreață de la noi care este plină de operații estetice, dar care susține că nu a apelat la bisturiu.

Antonia, comentarii acide la adresa sa

Artista se pregătește de lansarea unui nou videoclip și le-a dat vestea celor care îi ascultă piesele și care așteptau ca ea să lanseze o nouă melodie care să îi dea pe spate și pe care să o aibă pe repeat. Așadar, în timp ce se pregătea pentru filmările respective, și-a făcut mai multe fotografii, iar pe una dintre acestea a postat-o imediat pe rețelele sociale, cu scopul de a le da vestea tuturor.

Cel mai probabil, se aștepta ca reacțiile oamenilor să fie unele pozitive, având în vedere informația pe care a făcut-o publică. Ei bine, cei mai mulți dintre ei nu au fost deloc încântați de postarea sa și i-au adresat tot felul de cuvinte dure și au comparat-o cu nimeni alta decât Loredana Groza, vedeta despre care ei cred că nu mai arată deloc la fel ca înainte, fiind transformată din cauza operațiilor estetice pe care le-a suferit în ultimii ani.

“Am crezut că ești Loredana Groza.”, “Arăți groaznic! Ce ți-ai făcut? Tu ești atât, dar atât de frumoasă naturală, că bisturiul se rupe dacă îți atinge fața. Sper să fie doar machiajul.”, “Doamne ferește. Ce e asta? De ce să faci așa ceva.”, “Doar o părere, cred că sunt fillere pentru umplerea ridurilor. Fillerele sunt administrate cu o seringă în anumite zone de pe față și cap, respectiv în jurul ochilor, de-a lungul bărbiei, în jurul buzelor și frunte. Fără nicio răutate, dacă nu scria numele ei la postare nu știam ca este vorba de Antonia, păcat.“, “Pentru mine ești cea mai frumoasă femeie din România, atat machiata cât și în natural, dar în poza asta te vezi ciudate, poate machiajul, poate poza, modul în care stai nush dar parca nu ești tu….. Nu spun nici din răutate nici din invidie, repetând ca ești frumoasă foc.”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.