Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au fost eliminați de la Asia Express, în ultima etapă din Georgia. Concurenții au părăsit concursul cu zâmbetul pe buze și nu le-a părut deloc rău, că nu au putut merge mai departe. Din contră, au fost foarte fericiți pentru faptul că au reușit să ajungă până în acest punct al competiției și că s-au bucurat o dată de imunitate, petrecând clipe unice alături de Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Patrizia Paglieri, susținută de fiul ei

Imediat după plecarea lor, foștii concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, din dorința de a le mulțumi celor care i-au susținut până acum. Nu se așteptau să primească atât de multe cuvinte frumoase din partea oamenilor și nici să ajungă la inimile lor atât de simplu.

Cunoscutul chef a dat chiar și un interviu în care a dat detalii despre cele mai grele momente pe care le-a trăit în Asia Express. Nu le-a fost nici lor ușor să se descurce în ceea ce privește autostopul. Dacă de mâncare făceau rost imediat, când era vorba de transport, petreceau și câteva ore în stradă până când găseau o mașină care să îi ducă dintr-un loc în altul.

Patrizia Paglieri a avut momente în care a cedat atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, dar a avut mare noroc cu fiul ei, care i-a fost mereu alături. Nu a lăsat-o niciodată la greu, nici măcar în momentele în clipele în care a vrut să meargă acasă, să renunțe defintiiv.

”Cel mai greu pentru noi a fost autostopul, cu siguranţă. Este factorul care ne aducea în cele mai stresante stări. Cu mâncarea, cel puţin ne-am descurcat, cât despre cazare, au fost momente când se întâmpla să găsim foarte greu, de fapt astea erau cele mai dese, dar ni s-a întâmplat să avem şi noroc, şi atunci ăsta era singurul moment relaxant al zilei. Între noi ne-am înţeles bine, exceptând momentele de stres pe care le avea Francy la autostop, pot spune că a fost bine. Au fost momente când am vrut să renunţ, dar Francy a fost cel care mă motiva de fiecare dată şi mă ajuta în momentele grele, atât fizic, cât şi psihic”, a declarat Patrizia Paglieri, pentru viva.ro.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.