Drumul lui Ruby către succes nu a fost deloc unul ușor, mai ales având în vedere faptul că nu provine dintr-o familie bogată. Încă de pe vremea când era doar un copil, artista avea visuri mari și a luptat pentru acestea cu toate forțele sale, chiar și în zilele în care simțea că nu mai poate. Acum, se poate bucura de succes pe toate planurile, dar numai ea știe prin câte momente dificile a trecut pentru a ajunge aici.

Ruby, interviu plin de emoții

De curând, Rubina a oferit un interviu în care a vorbit despre viața personală așa cum nu a mai făcut-o până acum. În primul rând, artista se consideră o femeie norocoasă din toate punctele de vedere, în ideea în care este conștientă de faptul că există oameni mult mai talentați decât este ea în industria muzicală, dar că nu toți au avut atât de mult noroc pe cât a avut ea. A întâlnit oamenii potriviți, la momentul potrivit și este extrem de recunoscătoare pentru lucrul acesta.

La un moment dat, artistei i s-a cerut să vorbească despre cel mai greu moment din cariera sa și chiar dacă i-a fost greu să o facă, a făcut-o până la urmă. Pentru Ruby a fost greu să renunțe la colaborarea cu bărbatul care i-a fost manager. Alături de Oxy făcea strategii, făceau totul împreună, iar bărbatul împreună cu Alex Velea au fost cei care au ajutat-o enorm la începuturile ei în muzică.

„ Cel mai greu moment din cariera mea a fost, sincer, când m-am separat de managerul meu, de Oxy! El este, în egală măsură, Ruby cum sunt și eu, pentru că el este cel care mi-a dat aripi, el și cu Alex Velea. Mă și emoționez când vorbesc despre chestia asta. A fost greuț atunci. Noi am avut o relație serioasă, ne-am implicat amândoi în domeniul muzical și, apoi, s-au separat un pic emoțiile și sentimentele, dar noi am continuat să lucrăm foarte mult împreună. Dar până la un moment dat când nu mai rezonau energiile noastre. Dar a fost greu, pentru că Oxy era un sprijin foarte mare pentru mine, noi făceam toate strategiile, gândeam totul împreună. Și suntem amândoi și foarte orgolioși, ajunsesem să ne contrazicem tot timpul. Cred că un an a durat până mi-am revenit, până când am început să fiu eu stăpânul meu, să fiu eu managerul meu. Îmi place foarte mult să trag pentru mine, să fiu acolo, mi-e greu să las pe altcineva să îmi care crucea. Sunt control freek.”, a declarat Ruby, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Cum erau sărbătorile de iarnă pentru Ruby în copilărie: „După ce se...
Cum erau sărbătorile de iarnă...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.