Viviana Sposub a fost, zilele trecute, etichetată de către George Burcea în niște imagini cu fiicele sale, după ce micuțele au petrecut timp alături de ei, iar ea le-a repostat pe contul ei de Instagram. Andreea Bălna a luat foc, imediat după ce a văzut imaginile cu pricina și a dat-o în judecată pe iubita fostului ei soț.

Viviana Sposub a mărturisit totul

Din acel moment, concurenta de la Bravo, ai stil a început să primească tot felul de mesaje legate de acest subiect, în mediul online, așa că nu s-a mai putut abține și a venit cu o serie de explicații pentru cei care o urmăresc și care voiau să știe cum stau lucrurile între ei, de fapt. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, după ce el se separase de fosta soție și cu toate acestea, Viviana Sposub a fost acuzată că le-ar fi distrus familia, lucru pe care ea nu îl poate accepta și a încercat să lămurească, odată pentru totdeuna, situația.

”Pentru a clarifica și situația despre care se tot vorbește în presă în acest moment, vă voi lăsa aici câteva rânduri.. Voi începe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaște toată situația: De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care a trecut printr-un divorț, cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui Reality Show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate. Am înțeles la scurt timp după revenirea de la emisiune că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate. În fiecare weekend (mai precis, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu petrecea timp cu cei doi copii în casa fostei sale soții. Acest lucru a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul pentru binele copiilor. Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis că pot petrece cele 3 zile pe săptămână cu tatăl lor, în afara locuinței acesteia. Așa că cele două fete au început să vină atât în ​​casa tatălui , cât și în casa mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii. Repet, până pe 10 iulie, tatăl a fost prezent Weekend de Weekend la locuința fetelor, cu foarte puține excepții (vorbesc aici despre toată perioada de când am format un cuplu, nu fac declarații despre perioada in care eu nu am existat in viata lui)”, a menționat iubita lui George Burcea.

Încă de la începutul relației lor, ea și-a dat seama că fetițele lui și ale Andreei Bălan sunt foarte importante în viața lui și că trebuie să își sacrifice fiecare weekend pentru ele și chiar să își facă programul în funcție de cele mici, pentru ca tatăl lor să poată petrece timp alături de ele. Mama copilelor le-a cerut celor doi îndrăgostiți să nu posteze imagini în care apar alături de Ella și Clara, iar ei au acceptat.

Andreea Bălan a răbufnit, când a văzut imaginile repostate de Viviana Sposub, deși ei nu apăreau lângă cele mici și a decis să o dea în judecată. Concurenta crede că este vorba doar despre orgoliu feminim, pentru că dacă oricine în afară de ea ar fi făcut publice imaginile respective nu s-ar fi întâmplat absolut nimic.

”Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit! Concluzia o trageți voi! Eu am vrut doar să aduc în atenția voastră detalii neștiute până acum care fac diferența în situația de față. Deocamdată astea sunt lucruri pe care vi le pot expune, asumându-mi, desigur, riscul de a începe o adevărată avalanșă de reacții, atât din partea mamei, cât și din partea voastră. Ceea ce vă sfătuiesc este să deschideți ochii largi și să ascultați mereu ambele părți ale poveștii. Dreptatea nu se află niciodată la persoana pozează de fiecare dată în „victima supremă”! Dreptatea este mereu la mijloc! Hai să fim mai buni și mai înțelepți! lar femeilor care îmi scriu că se confruntă cu aceleași situații/probleme în actualele relații/căsnicii nu pot să le spun decât că le înțeleg și că doresc multă răbdare și iubire.”, a adăugat fosta prezentatoare.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Sursa foto (c): Viviana Sposub/Facebook

”Apropo! Oare ar fi fost mai mulțumită dacă actuala parteneră a fostului soț nu ar fi acceptat/iubit copiii? Oare ar fi fost mai împăcat dacă tatăl s-ar fi dezis de copii și nu s-ar mai fi implicat? De ce nu suntem recunoscători pentru părți bune ale situației? Oamenii se despart! Peste tot în lume! Contează cum se gestionează mai apoi situația, mai ales când e vorba de copii. Luând în considerare faptul că fetițele sunt expuse extrem de mult, iau parte la emisiuni, clipuri video, campanii online, apar pe reviste, una dintre ele care au o pagină personală de Instagram, ele au ajuns să fie considerate persoane publice pentru că mama le-a croit acest drum. Fetița cea mare chia mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață, deci aceste lucruri vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă. Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg. Mă întreb, oare toti oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu! Aceste rânduri nu au fost scrise pentru a lovi în cineva, ci pentru a vă aduce la cunoștință și cealaltă parte a poveștii. Cred că e cazul să îmi iau apărarea în toată această situație și să fiu sinceră cu voi!”, a zis ea, la final.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.