Anul 2021 a venit cu multe schimbări în viața lui Dani Oțil, iar una dintre cele mai mari a fost cea legată de nașterea fiului său. De când Luca Tiago a venit pe lume, prezentatorul s-a schimbat total și încearcă pe cât posibil, de la o zi alta, să devină un tată mai bun pentru copilul lui. 

Dani Oțil vrea să fie un tată mai bun

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani face în mod constant research, în ceea ce îl privește pe cel mic, dar cele mai bune sfaturi le-a primit de la unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi care are mai multă experiență la acest capitol. Nu s-a putut abține să nu le dezvăluie și telespectatorilor lucrurile noi pe care le-a aflat.

„El mi-a zis că în relația cu fiul meu sunt ca un proaspăt angajat. Adică în primele lui ești ca un simplu manipulant: îl iei, îl pui și cam atât. Nu simți că ești de neînlocuit, nu simți că ai vreun beneficiu, după, încet, încet o să prinzi aripi și ești șef de echipă”, a povestit Dani Oțil, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion.

Amicul său a încercat să îi explice faptul că în relația cu fiul său este ca un proaspăt angajat, care nu simte la început niciun beneficiu, dar care odată cu trecerea timpului prinde aripi și devine un adevărat șed de echipă. Mai mult de atât, el i-a spus partenerului de viață al Gabrielei Prisăcariu că în primele luni de viață cel mic va fi ca un câine sau ca o pisică, nimic mai mult.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Mi-a zis că… «bă, în primele luni, copilul o să pară exact ca un câine sau o pisică, adică să nu crezi că wow, valuri de dragoste». M-am cam speriat asta, dar după mi-am dat seama că așa e, până nu ai feedback de la bebeluș, n-ai ce să… Adică, hai să fim serioși: «Mamă, l-am iubit din prima zi!», e sanchi! Eu o să-l iubesc când o să vină cu primul salariu acasă”, a mai zis prezentatorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.