În urmă cu ceva vreme, Liviu Vârciu a postat pe contul lui oficial de Instagram o filmare în care era consultat de niște medici de pe ambulanță. La vremea aceea, acesta nu a dat prea multe detalii despre ceea ce i se întâmplase, lăsându-și fanii cu multe semne de întrebare legate de sănătatea sa. 

Liviu Vârciu nu se simte bine deloc

În țara noastră, tot mai multe persoane au aflat pe pielea lor cât de greu este să ai COVID-19, iar îndrăgitul actor nu a scăpat nici el. Acesta a oferit un interviu, la câteva zile după ce a trecut prin boală unde a recunoscut că a trecut prin clipe de coșmar. A avut probleme cu ficatul, motiv pentru care a fost nevoit să urmeze un tratament, a rămas și cu probleme la plămâni unde i-au rămas câeva punctulețe, care îi dau mari bătăi de cap.

De câteva zile bune, partenerul de viață al Andei Călin nu este în cea mai bună formă, dar de data aceasta nu mai are COVID-19. S-a testat, pentru a fi sigur de lucrul acesta, pentru că nu era pregătit să mai treacă încă o dată prin acel calvar. Simte că are nevoie de o pauză, să se odihnească și să își revină, după ce a traversat acest moment greu din viața sa.

„Toate analizele pe care le am făcut înainte de Covid-19, le am făcut și după si totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi au dat sa iau niște pastile. La plămâni au ramans niște punctulete mici după ce am fost infectat. De doua zile nu am forță deloc. Ma simt rau. Nu am covid ca m-am testat. Este negativ. Însă mă simt slăbit. Vreau să iau o pauză așa, să mă mai odihnesc și să îmi revin", a declarat Liviu Vârciu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.