Andreea Bănică și familia ei s-au bucurat de o vacanță pe cinste în Egipt, unde și-au dorit de ceva vreme să ajungă în formulă completă. Blondina s-a bucurat de toate zilele pe care le-a petrecut departe de casă, fără griji și fără alte probleme. Cu toate acestea, nu a fost complet ferită de anumite situații ciudate, despre care le-a vorbit fanilor ei din mediul online.

Andreea Bănică, probleme în aeroport

Aflată pe aeroportul din Egipt, cunoscuta artistă a trecut prin clipe de coșmar, ceea ce înseamnă că revenirea sa în țară nu a fost tocmai una liniștită, precum zilele libere de care s-a bucurat din plin. Atât ea, cât și cei dragi au avut parte de o experiență neplăcută, pe care mai mult ca sigur niciunul dintre ei nu o va uita prea curând.

Sursa foto (c): Andreea Banica/Facebook

”Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: „Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos”. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Cântăreței nu i s-a părut normal, încă de la început să îi fie controlat bagajul de trei ori și nici faptul că a fost verificați din cap până în picioare. Mai mult de atât, a fost pusă să își scoată toată bijuteriile pe care le avea, dar a refuzat în ideea că ar fi acceptat să mai fie o dată controlată, doar pentru a nu se face o coadă în spatele său. I s-a părut, de asemenea, foarte urât faptul că bărbații au fost separați de femei și că oamenii se călcau în picioare, doar pentru a ajunge primii.

”Ne călcam în picioare, îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele … (…) A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a mai zis ea.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.