Piesele lui Feli sunt acum pe buzele tuturor și se aud la toate posturile de radio, dar foarte puțini știu cât de greu a fost drumul artistei către succes. Înainte de a lua decizia de a participa la Vocea României, blondina a fost nevoită să muncească în tot felul de locuri, doar pentru a-și câștiga existența, deși simțea că locul ei nu era acolo și își dorea ceva mai mult de la viață.

Feli a muncit din greu pentru visurile sale

Frumoasa cântăreață a început de jos și știe cum este să nu ai bani și să simți că nu te poți descurca de la o lună la alta. Înainte de a deveni cunoscută în țara noastră, Feli s-a angajat în tot felul de locuri, deoarece avea mare nevoie de bani, mai ales după ce a luat decizia de a se muta într-un oraș mare precum Clujul, unde și nevoile erau mult mai mari decât se aștepta.

La început, vedeta a lucrat ca și agent de vânzări la o companie de telefoniei mobilă. După o vreme de lucrat acolo, ea a realizat că nu poate trăi dintr-un salariu fix, așa că a luat decizia de a se îndrepta către un alt domeniu, doar pentr un ban în plus și așa a ajuns să lucreze în comerț. Mai apoi, s-a deschis primul mall din Cluj, unde s-a și angajat, deși nu se vedea făcând asta pentru prea mult timp, scopul mutării sale în Cluj fiind, de fapt, să își urmeze visul de a cânta.

"Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram. După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva.", a declarat Feli, pentru adevărul.ro.

Sursa foto (c): Feli/Facebook

"La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala. Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic.", a mai povestit artista.

Citeste si:
Feli a traversat cea mai grea perioadă din viața sa. Artista și-a...
Feli a traversat cea mai grea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.