Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi din țară. Recent, vedeta a acceptat invitația lui Mihai Ghiță de a veni în emisiunea pe care o găzduiește, În Oglindă. Aceasta a acceptat cu mare drag și a vorbit despre niște subiecte pe care foarte rar le-a mai adus în discuție și care au marcat-o pe viață.

Adriana Bahmuțeanu, o adolescență de coșmar

Ca orice om normal, Adriana Bahmuțeanu a făcut și ea o serie de greșeli majore la viața sa. Nu este mândră de alegerile sale, deși acestea au transformat-o în femeie puternică de astăzi, pentru că sunt multe lucruri pe care le-ar fi putut schimba și, cel mai probabil, nu ar fi mai suferit atât de mult. În cadrul acestei emisiuni, ea și-a deschis inima atât în fața moderatorului, cât și în fața celor de acasă și a vorbit despre una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut vreodată.

Bahmu s-a îndrăgostit, pe vremea când era doar o adolescentă, de un băiat care făcea partea dintr-o familie de preoți. Având în vedere sentimentele puternice pe care le avea pentru el și faptul că părinții lui au inisistat să se logodească pentru a nu păcătui în fața lumii, ea a făcut marele pas la vârsta de doar 18 ani.

Ea și partenerul ei de la vremea aceea au rezistat împreună câțiva ani buni, după care ea a simțit că nu mai poate și a decis să plece. Se bucură că a avut puterea și curajul de a pune stop, având în vedere că barbatul nu era violent doar cu ea, ci și cu părinții săi cărora le făcea zile fripte.

"Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu. Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună. A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău. Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc.", a declarat vedeta, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.