Ruxi și Opulență așa cum este ea cunosctută de fanii ei de pe social media este una dintre concurentele acestui sezon de la Bravo, ai stil. Bruneta a reușit să impresioneze pe toată lumea cu aparațiile sale de senzație, reușind în repetate rânduri să îi lase mască și pe jurații concursului de la Kanal D. 

Maurice Munteanu, încântat de concurentă

Ruxi a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Bravo, ai stil fără să aibă idee de ceea ce avea să o aștepte acolo și fără să primească ajutor din partea unor oameni care se pricep în domeniu. A preferat, însă, să își pună creativitatea la încercare, și-a creat singură ținutele pe care le-a adus în atenția publicului și le-a câștigat repede atenția. Drept dovadă, ea a fost favorita publicului în fiecare ediție de până acum.

Maurice Munteanu, unul dintre jurații de la Bravo, ai stil și-a exprimat și el opinia cu privire la evoluția lui Ruxi, despre care nu s-a temut să afirme că este cea mai bună din acest sezon. A vrut să se înțeleagă încă de la început că se referă la ea strict ca la un produs stilistic, nu la ea ca persoană, cum o cunosc oamenii din mediul online.

Este interesat doar de prestația sa în competiție și foarte mulțumit de ceea ce a văzut până acum. Ultima ei apariție l-a lăsat mască și nu s-a putut abține să nu o felicite în fața tuturor, zicând clar că a ales o ținută actuală, amuzantă, beton și pe care o poate purta oriunde,

„Nu vreau să creez acum controverse între concurente sau în social media. Eu mă refer strict la un produs stilistic, nu mă refer la individa Rux și Opulență. Nu mă interesează. Eu nu sunt aici să îi fac autobiografia, nici să îi fac un profil psihologic. Pe mine mă interesează prestația ei în acest concurs din punct de vedere stilistic, sigur, tinând cont și de alte elemente. Ținuta este beton, ținuta este actuală, este amuzantă, te poți îmbrăca oriunde așa. Momentul mi s-a părut extrem de catchy. Da, în acest moment, fără să îmi fie frică, spun că este cea mai bună concurentă de la sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Punct. Până în acest moment...”, a declarat Maurice Munteanu, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Ce părere are Ilinca Vandici despre Alex Abagiu. Declarații despre...
Ce părere are Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.