Lupta lui Sensy în cadrul competiției Bravo, ai stil a ajuns la final în cadrul gale de sâmbătă. Ținuta pe care aceasta a purtat-o nu i-a impresionat deloc pe cei trei jurați ai emisiunii de la Kanal D, Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice. Niciunul dintre ei nu a avut cuvinte prea bune de zis la alegerea vestimentară pe care a făcut influencerița și pentru care se pare că a muncit foarte mult.

Sensy a plecat cu zâmbetul pe buze

La început, Sensy se afla pe lista celor mai votate concurente. Mulți oameni au început să o îndrăgească de pe rețelele sociale, așa că i-au oferit toată susținerea lor și în ceea ce privește concursul. După un timp, fosta concurentă de la Bravo, ai stil nu se mai simțea deloc în largul ei și i-a rugat pe susținătorii ei să o mai voteze, deoarece își dorea să plece acasă. Nu își mai găsea locul printre celelalte concurente.

Ilinca Vandici a regretat faptul că nu a avut ocazia de a o cunoște pe blondină așa cum este ea pe Instagram, iar imediat după ce și-a exprimat gândurile, a avut și Sensy ceva de zis. Ea a părăsit emisiunea cu zâmbetul pe buze și spune că pentru ea a fost experiență interesantă, chiar dacă nu a fost tocmai în felul în care și-a imaginat sau și-a fi dorit. A învățat, totuși, un lucru extrem de important și anume să ia tot ceea ce este mai bun din situațiile grele pe care le traversează de-a lungul vieții sale și să se bazeze doar pe ea și pe instinctele sale.

”Am părăsit competiția Bravo ai stil cu zâmbetul pe buze pentru că da s-a terminat. pentru că da a fost o experiență interesantă, poate nu la fel de frumoasă pe cât mi-aș fi dorit, dar am învățat mai devreme sau mai târziu că prin orice situație prin care trec să iau tot ce este mai bun. Trebuie să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră pentru că doar datorită vouă am reușit să rezist atât de mult în această competiție. Am învățat să mă bazez doar pe mine și pe instinctele mele, am învățat că da există oameni care te apreciază, te ajută și te susțin fără să îți ceară nimic în schimb și da am învățat că există și oameni care atunci când dai de greu nu-ți mai răspund la telefon. Viața este atât de frumoasă și îmi pare atât de rău că m-am lăsat afectată o perioadă bună de timp, viața este plină de lecții care ne ajută să devenim și mai buni și da Bravo ai stil pentru mine a fost o lecție importantă.”, a transmis Sensy, în mediul online.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.