Anul acesta, seara de Halloween se sărbătorește pe 31 octombrie, în cea mai lungă zi din an, ceea ce se datorează trecerii la ora de iarnă. Vedetele din România, însă, s-au pregătit din timp, fiind gata costumate cu o seară în urmă. În lupta transformărilor, detașat a câștigat familia Măruță, care a reușit să readucă la viață familia Addams. Imaginile cu Andra întruchipând-o pe Morticia Addams au făcut înconjurul internetului. 

 

Familia Măruță s-a transformat de Halloween în familia Addams

Andra și Cătălin Măruță, alături de copiii lor, au dorit să marcheze Halloweenul în acest an nu cu transformări individuale, precum în ceilalți ani. Cei patru au ales familia Addams ca reper și și-au luat rolul în serios pe rețelele de socializare. Într-un videoclip postat pe contul de Tik Tok al Andrei, cei patru au recreat chiar și scene din film.

„Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 #addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta”, spune Andra pe contul personal de Tik Tok.

De asemenea, și Dorian Popa, Loredana Groza, Alexia Eram, Roxana Nemeș, Iulia Albu sau Theo Rose s-au îmbrăcat în costume de Halloween. Nu s-au remarcat doar prin ținute deosebite, ci și prin machiaje de-a dreptul înfricoșătoare. Cel care a spart gheața a fost cântărețul Dorian Popa, care a îmbrăcat o salopetă roșie, însă machiajul a fost cel care a atras atenția. Solistul părea că a fost împușcat în frunte.

Loredana Groza, în schimb, a ales mai multe transformări. Artista a îmbrăcat mai multe costume, unele destul de mulate. De Halloween, Alexia Eram a purtat o ținută neagră, iar fața a avut-o pictată într-un mod special.

@andra

Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 ##addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta♬ original sound - rebecca zamolo

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.