Alexia Eram a reușit să se claseze în topul celor mai îndrăgite tinere vedete din țara noastră, iar multă lume spune că întregul ei succes se datorează mamei sale. În toate interviurile pe care le-a acordat până acum și în care a vorbit despre situația sa financiară, ea a explicat că a muncit pentru toți banii pe care îi are. 

Alexia Eram, adevărul despre situația sa financiară

În momentul în care a reușit să se mute în propriul său apartament, partenera de viață a lui Mario Fresh a precizat că a avut parte și de ajutor din partea părinților. În podcast-ul lui Radu Țibulcă, ea a dat de înțeles că și-a plătit casa în care locuiește din banii pe care i-a câștigat în proiectele sale, afirmații care li s-au părut foarte ciudate fanilor.

Nu a vrut să specifice exact care sunt banii pe care îi câștigă, dar se pare că nu este vorba de o sumă atât de mică, având în vedere că își permite să își cumpere orice și să meargă în câte vacanțe vrea.

“Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a declarat fiica Andreeei Esca, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Vedeta este o fire cheltuitoare, dar are grijă și să ecomisească. Tatăl ei a fost cel care a învățat-o, încă de pe vremea când era doar un copil, că în viață este bine să facă și economii.

“Tata m-a învățat de când eram mică să îmi pun și niște bani deoparte. Într-adevăr, eu sunt o fire care cheltuie cam mult și îmi e foarte greu să fac această decizie, dar încerc și să pun deoparte și să am tot timpul ceva. Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt”, a adăugat ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.