Anamaria Prodan s-a filmat în mașină, la miezul nopții, postând ulterior înregistrarea pe contul personal de Instagram. Fanii sunt de părere că prin acțiunea sa i-a transmis un mesaj cu subînțeles viitorului fost soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, suficient de puternică! Mesajul transmis la miezul nopții lui Laurențiu Reghecampf

Impresara pare că a trecut peste șocul divorțului de „Soarele” ei, așa cum l-a numit pe Laurențiu Reghecampf pe tot parcursul căsniciei. Vedeta și-a revenit și a anunțat că poate trăi și fără cel care până acum câteva luni era centrul universului său.

Acest lucru se poate vedea într-o filmare recentă, postată pe Instagram, în care fredonează melodia „Strong Enough” (n.r. suficient de puternică), cântată de Cher.

„Prietenii mei sunt aici cu mine, dar nu vor deloc să apară”, spune Anamaria Prodan pe filmare.

Versurile sunt elocvente pentru situația în care aceasta se află: „Sunt suficient de puternică să trăiesc fără tine. Sunt destul de puternică. Tu trebuie să pleci!”, a cântat cu patos femeia de afaceri.

Adevăratul motiv pentru care Reghe a părăsit-o, în opinia lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova este cel care a decis separarea, după ce a deschis o relație cu Corina Caciuc, o tânără care este și însărcinată în câteva luni.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România e de părere că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns în această situație din cauza crizei vârstei, aducând exemple din anturajul său.

„Sunt lucruri firești, lucruri care se întâmplă nu numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama!

I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!”, a spus Dumitru Dragomir.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...



Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.