Elena Merișoreanu a avut un șoc în momentul în care a realizat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampj au luat decizia de a divorța. Și-a găsit cu greu cuvintele de a spune ce a simțit în acele momente, mai ales că i-a făcut o promisiune regretatei Ionela Prodan înainte ca femeia să își dea ultima suflare.


Ce i-a promis interpreta regretatei Ionela Prodan

Elena Merișoreanu și Ionela Prodan au fost bune prietene. Cântăreața i-a fost mereu alături, până în ziua în care mama Anamariei Prodan a trecut în neființă. Înainte ca femeia să își piardă viața din cauza bolii grave de care suferea, cele două au avut o înțelegere despre care ea nu a mai vorbit până acum.

Se pare că interpreta de muzică populară i-a promis prietenei sale că va fi alături de fiica ei până în ziua în care nu va mai fi. Speră ca impresara să aibă putere să treacă peste toate greutătățile, pentru că este o femeie puternică. Cel mai important este că are copiii aproape de ea, iar Elena Merișoreanu și familia ei îi vor fi aproape mereu, indiferent de ceea ce se va întâmpla, întocmai cum i-a promis Ionelei Prodan.

„I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune și cu rele. Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: «ai grijă de fetele mele!» Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a povestit Elena Merișoreanu, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.