Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Despre vedetă s-au scris și s-au spus destul de multe lucruri bune sau mai puțin bune de-a lungul anilor, dar acest aspect nu o deranjează deloc. Crede că din moment ce oamenii o urmăresc la fiecare pas, sunt interesați de viața ei privată și îi analizează fiecare mișcare,vinde. Mai mult de atât, ea nici nu pune la suflet lucrurile rele care apar despre ea, pentru că este o femeie puternică, indiferent de toate greutățile prin care a trecut în viață. 

Câți bani câștigă diva

Fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre cât de urât a fost drumul ei către succes. Erau zile în care nu avea ce să pună pe masă, ani în care a stat cu o singură pereche de încălțăminte și în care locuia într-o singură cameră.

Părinții săi au divorțat pe vremea când ea era doar un copil, iar diva a ales să rămână cu tatăl ei care stătea mai mereu plecat și de atenția căruia nu avea parte, când simțea cea mai mare nevoie de ea. În plus, ea a învățat să se desurce de una singură și a visat mereu să ajungă pe culmile succesului, să ducă o viață mai bună și își cumpere oricând, la orice oră, tot ceea ce îi poftește inima.

Când s-a mutat în Capitală, Bianca Drăgușanu a avut un scop și a fost din prima remarcată de către Cătălin Botezatu cu care s-a și cuplat, fiind denumită ani de zile „blonda lui Bote”. Între timp, vedeta și-a făcut un nume pe social media, ajungând să fie cunoscută și urmărită de mii de persoane. Blondina face bani grei din postările de pe Instagram, iar una dintre perioadele care îi aduce un profit considerabil este cea de Black Friday, când în conturile sale intră aproximativ 20.000 de euro.

„Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagram-ul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagram-ul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minimum. Eu trebuie să am întodeauna instastory-uri. Când vine Black Friday, fac și 20.000, ai înțeles?”, a declarat Bianca, la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.