Tibi Clenci este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de la noi din țară, dar până a ajunge în lumina reflectoarelor a trecut prin momente grele și a muncit enorm, desigur nu în domeniul în care activează la momentul actual. A început de jos și nu îi este rușine să o spună cu voce tare, deoarece așa a reușit să devină omul de succes care este astăzi.

Tibi Clenci a pornit de jos

Juratul de Bravo, ai stil a plecat în tinerețe la faculate în Marea Britanie, iar acolo nu ar fi putut rămâne dacă nu muncea din greu. A avut o șansă mare pe care nu și-a permis să o piardă. Cea mai bună variantă a fost să meargă la școală, dar să aibă și un job în același timp.

"Dacă aș fi trăit în timpul respectiv acum, probabil, cel mai ușor, dacă nu aș fi apelat la tata, aș fi apelat la o bancă, dar dând înapoi timpul cu 20 și ceva de ani, nu exista această posibilitate. Și ce să facă un tânăr român? Să plece mai departe. În Marea Britanie am fost. Am avut marele noroc să am parte de o bursă a prima facultate de sport, mi-am dat seama din primele zile că trebuie să și muncesc pentru că erau șanse extraordinare să fiu acolo. Și astfel am mers la școală și am și muncit.", a declarat Tibi Clenci, la Teo Show.

Întrebat de Teo Trandafir unde anume s-a angajat, el a recunoscut că în agricultură. Era unică lui șansă și a celor care se aflau în aceeași situație în care s-a aflat el. La un moment dat, a fost nevoit să locuiască într-un loc în care era plin de șoareci, animăluțele care timp de câteva luni de zile i-au fost aproape și pe care reușise să le îmblânzească.

"Surpriză, o să spun că m-am angajat la Louis Vuitton în Londra. Nu! M-am angajat în agricultură. Era unica noastră șansă a tinerilor, a studenților din sud-estul Europei, să lucrăm și să facem bani. Ajunseseră să mănânce din mâna mea, ne îmblânziserăm unul pe celălalt așa de tare, încât conviețuiam de câteva luni. Șoriceii au fost prietenii mei câteva luni de zile.", a mai zis juratul de la Bravo, ai stil.

Citeste si:
Theo Rose, despre avantajele și dezavantajele de a fi celebru: „Vei...
Theo Rose, despre avantajele...

Viața cunoscutului fotograf nu a fost atât de ușoară, înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor, dar este de părere că o persoană care nu pune măcar o dată în viață mâna pe o sapă, nu știe ce înseamnă să muncești cu adevărat. A luptat din greu pentru visurile sale, iar acum culege din plin roadele muncii sale.

"Am cules 7 tone de mere în prima zi.(...) Am câștigat mult mai mult decât un inginer. Eram de 3 ori mai mult decât el.(...) Așa am îndrăznit să visez și mai mult. Așa mi-am cumpărat o nouă cameră, așa mi-am cumpărat noi lumini, am venit acasă și mi-am dotat agenția de modele. Așa am făcut toate lucrurile și înțelegând că mai am nevoie de experiențe de genul acesta, pentru că un an în Londra, nu era de ajuns ca eu să pun pe roate această mașinărie. De o sapă are nevoie oricine, să știi! Dacă nu pui mâna pe o sapă, habar nu ai ce înseamnă munca cu adevărat!(...) În cazul bărbaților, chiar cred că e nevoie de puțină armată un pic de a fi trecut măcar o săptămână prin viață.", a adăugat fotograful.

Citeste si:
Din ce face bani soția lui Puya. Melinda și-a transformat pasiunea...
Din ce face bani soția lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.