Ruxi și Mădălina Pamfile au reușit să atragă din nou toate privirile asupra lor, după ce au dat naștere unui nou scandal, în platoul emisiunii de la Bravo, ai stil! De la ce a pornit cearta dintre dive și ce au putut să își spună, în fața tuturor!

Un nou război al divelor de la Bravo, ai stil

Mădălina Pamfile a avut o mare nemulțumire și nu s-a putut abține să nu spună ce a avut pe suflet, în fața camerelor de filmat. Concurenta este de părere că Ruxi, colega ei de platou, nu este vocală precum sunt ea și Ioana Filimon, în sensul în care evită să spună lucrurilor pe nume. Mai mult de atât, ea este de părere că i-a fost subestimată inteligența.

"Fiecare alege cum spune...ea isi doreste sa fim vocale. Eu iti aduc un argument, avem o discutie. Tu te vaitai in culise ca nu suntem vocale. Daca doresti sa vezi un lucru, fii tu un exemplu pentru ceilalti. Hate-ul poate ti l-ai luat si din alte lucruri. Tu zici ca mereu nu inteleg, aia nu intelege, de unde stii tu...de ce ma contrazici. Nici n-ai asteptat sa termin fraza. De unde stii tu ca nu inteleg. Ea are impresia ca eu nu inteleg si asta ma deranjeaza. Imi subestimeaza inteligenta. O inteleg, si-ar dori ca toata lumea sa fie mai transparenta”, a declarat Mădălina Pamfile, la Bravo, ai stil.

Sursa foto (c): Bravo, ai stil/Instagram

Cum era de așteptat, Ruxi a ținut să își spună și ea părerea și i-a făcut o serie de reproșuri colegei sale, ținând să precizeze că este absurd, dar mai ales ridicol tot ceea ce se întâmplă acolo. Este, de asemenea, de părere că unele dintre ele se comportă diferit în platou comparativ cu alte situații.

"In platou sunteti asa..."nu stiu. Eu am facut asta, drept urmare eu mi-am luat mai mult hate decat voi. Amandoua ne-am aratat curul, Madalina. Sunt niste faze, e atat de absurd si ridicol.", a fost replica lui Ruxi.

Nicoleta Dragne, cea mai nouă concurentă a emisiunii a simțit nevoia să intervină și a sărit imedoat în apărarea colegei sale, Ruxi. Vedeta este de părere că unele dintre fete încearcă doar să îi manipuleze pe cei de acasă, fiind uimită cum unii nu își dau seama ce se petrece, de fapt.

Citeste si:
Ruxi s-a umplut de bube pe față. Cum și-a făcut vedeta apariția pe...
Ruxi s-a umplut de bube pe...

"Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este. O intorc, o dau, se vede manipularea publicului. Mi-e greu sa cred cum oamenii nu vad manevrele astea. E o problema sa fii vocala in ziua de azi. Daca cineva isi spune parerea, e catalogata drept mahalagioaica.", a zis Nicoleta Dragne.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.