Connect-R a format, timp de mai multă vreme, un cuplu cu Misha, cea care i-a dăruit și o fiică. Din nefericire, căsnicia lor nu a durat, iar recent artistul a povestit de ce s-a căsătorit cu artista și credea el că avea să se întâmple, după nuntă. Din nefericire, lucrurile nu au mers deloc așa cum a crezut el.

Connect-R, dezvăluiri neașteptate despre Misha

Fostul concurent de la Asia Express a fost invitatul lui Mihai Morar, în cadrul podcast-ului pe care îl găzduiește pe YouTube. În filmarea respectivă, artistul a vorbit despre fosta lui căsnicie. Se pare că odată ce s-a căsătorit, el spera să scape de frica de singurătate, dar a realizat mai apoi că doar credința îl poate ajuta în acest sens.

„Dacă te uiți în cultura noastră, nunta a plecat ca sprijin social. Mirii nu se întâlneau, se întâlneau părinții. Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.”, a spus Connect-R, în podcast-ul lui Morar.

A crezut că odată ce se va căsători, se va simți un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, dar a trăit o mare dezamăgire. Nu s-a simțit deloc așa cum credea, dar cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat a fost venirea pe lume a fiicei sale, pe care o iubește din tot sufletul lui.

”Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlienește. Nici aia nu te împlinește. Revin la Hristos. Îl întreabă un nene pe Hriston: ‘Învățătorule, soția mea a mai avut înaintea mea 3 căsătorii, dar acum e cu mine. Dacă moare cu mine, în Ceruri, nu este a mea?’. Hristos îi spune, dezamăgitor pentru el: ‘Nu. În Ceruri nu o să fim decât frați și surori, nu există conceptul ăsta.”, a mai dezvăluit artistul.

Între timp, Connect-R și-a dat seama că nimeni nu este obligat să îl facă fericit, singurul responsabil pentru acest lucru fiind el însuși. A înțeles, totuși, prea târziu acest lucru, dar a mers înainte cu bune, dar mai ales cu rele. A privit căsnicia cu Misha ca pe un beneficiu și crede că asta a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut.

Citeste si:
George Simion nici nu s-a căsătorit bine că deja se gândește la...
George Simion nici nu s-a...

„Căsnicia am folosit-o din păcate ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe.”, a adăugat Connect-R.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.