Zanni a avut parte de momente extrem de emoționante, în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță. Marele câștigător al emisiunii Survivr România s-a întors în centrul unde a crescut de la vârsta de doar 6 ani. Artistul a fost abandonat de părinții lui la o vârstă fragedă și a crescut printre străini. Încă de mic, a avut visuri mare care i-au dat putere, pentru care a muncit și pe care și le-a îndeplinit. 

Zi emoționantă pentru Zanni

Fostul concurent nu a mai vizitat centrul în care a crescut de aproximativ trei ani, așa că a fost o mare surpriză pentru el. A simțit că s-a rupt de locul respectiv mult prea repede, fără explicații și fără a-și lua la revedere de la oamenii care au avut grijă de el. A fost, oarecum, obligat să se concentreze pe alte lucruri, dar acum s-a mai relaxat, mai ales după ce s-a mutat în noua lui casă.

„Aici am crescut eu de la 6 ani. Nu am mai fost aici de vreo doi, trei ani, deci o să fie o surpriză și pentru mine. Simt că nu am reglat conturile, simt că prea m-am rupt de locul ăsta, brusc, fără explicații, fără rămas-bun, fără să rămân într-o relație bună cu oamenii ăștia. Viața m-a cam luat și m-a smuls și am fost obligat să mă concentrez pe alte chestii, dar acum că m-am mai relaxat… Casele sunt numerotate aici, cu un băiat care a crescut aici încă mai țin legătura”, a spus Zanni în cadrul emsiunii Fiță cu Adiță.

Sursa foto (c): theXclusive/YouTube

Irina Vasile, directorul SOS, a vorbit extrem de frumos despre câștigătorul Survivor România. A ținut să precizeze că sunt mândri de el, indiferent de situațiile prin care a trecut în centrul respectiv. Crede despre Zanni a evoluat frumos și îl apreciază enorm, chiar dacă l-a cunoscut foarte puțin.

„Sunt multe povești cu Zanni, era mai mult decât rebel, dar ne bucurăm că toată ambiția lui și determinarea l-au ajutat să răzbească. Suntem cu toții mândri de tine, indiferent de experiențele mai bune sau mai rele pe care le-ai perceput aici. Noi oricum suntem mândri de fiecare în parte și știm că atunci când vă întoarceți e un semnal că ne-am făcut treaba așa cum trebuia și am pus un umăr la creșterea și dezvoltarea voastră. Zanni a evoluat frumos. Eu, personal, te-am apreciat, dincolo de faptul că te-am cunoscut foarte puțin din perpectiva copilului”, a mărturisit Irina Vasile, director SOS.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.