Cu zece ani în urmă, Mihaela Rădulescu spunea despre Bianca Drăgușanu că este o ”fată de plastic”, din cauza multiplelor transformări estetice la care a recurs modelul. Întrebată recent despre aceste declarații din trecut, blonda nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns fostei prezentatoare TV.

Bianca Drăgușanu, reacție la criticile Mihaelei Rădulescu de acum 10 ani

În cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața personală și lucrurile importante din viața sa. În cadrul interviului s-a abordat și un subiect vechi, de acum zece ani, când Mihaela Rădulescu a spus despre Bianca că ar fi o ”fată de plastic„.

”Știu că o doamnă prezentatoare, nu mai știu la ce emisiune, te-a făcut, vreo zece minute încontinuu, ”fata de plastic”. Cred că acum vreo zece ani. A fost singura dată când te-am văzut răbufnind cu adevărat”, i-a amintit jurnalistul Mihai Ghiță.

”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a comentat blonda.

Cât au costat-o pe Bianca Drăgușanu operațiile estetice

În ultimii aproape 20 de ani, Bianca Drăgușanu a recurs la mai multe schimbări legate de coprul ei. Începând cu genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, a sânilor și a posteriorului. Nasul blondei la fel, a suferit modificări. Iar ce ține de dantură, vedeta a optat pentru fațete.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

În anul 2014, fosta soție a lui Victor Slav a declarat că a scos din buzunar în jur de 16.000 de euro pe toate operațiile estetice și modificările la care a recurs. În timp însă, creatoarea de modă nu s-a oprit și a continuat să âîși întrețină frumusețea, fapt care ne face să credem că suma cheltuielilor probabil s-a dublat sau s-a triplat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.