Încă de când a apărut pe scena muzicală din România, cei care i-au devenit fani au vrut să afle cum este Carla's Dreams în viață reală. Ei bine, după ani bune de așteptare, artistul a vorbit despre omul din spatele măștii. Cântărețul de peste Prut a vorbit atât despre lucrurile care îl emoționează, cât și despre cele care îl enervează la culme. 

OMUL din spatele măștii

Îndrăgitul artist a acceptat, atunci când fanii săi se așteptau mai puțin, invitația de participa la un podcast. În cadrul filmării respective, el a făcut dezvăluiri inedite despre omul care este în spatele măștii pe care o poartă de fiecare dată și prin intermediul căreia s-a făcut remarcat atât în România, cât și în Republica Moldova.

Sursa foto (c) Carla's Dreams/Facebook

”Eu am fost un pic justițiar în adolescență și în mica maturitate, dar mi-a trecut. Eu urăsc oamenii care nu se gândesc la alți oameni, dar urăsc e un cuvânt foarte dur. Nu urăsc, dar așa, oamenii care pur și simplu nu se gândesc deloc, adică cei care fac greșeli din prostie. Mi-aș dori să fiu orb în lumea orbilor, dar totodată aș vrea să lecuiesc toți orbii din momentul în care toți vedem. Ori una, ori altfel, pentru că altfel noi o să fim într-un conflict permanent și asta este destul de frustrant”, a declarat Carla's Dreams, în podcastul-ul cronicaridigitali, potrivit wowbiz.ro.

Carla's Dreams a povestit că el urăște foarte tare oamenii care nu se gândesc la alții și are momente în care își dorește să fie orb în lumea orbilor. Mai mult de atât, cântărețul a ținut să precizeze că nu a făcut niciodată răutăți gratuite, când știa că faptele sale i-ar putea răni pe cei din jur, de aceea nici nu are prea mulți dușmani.

Eu nu prea am dușmani, nu știu, nu prea am făcut rău. Eu am fost răutăcios destul de mult, dar din punctul meu și al altora de vedere, sunt destul de motivat. Eu am făcut ceea ce am vrut de multe ori, dar atunci când știam că asta o sa afecteze pe cineva în mod brutal sau critic, nu am mai făcut-o sau m-am mai gândit o dată. Eu nu prea am făcut răutăți gratuite pur și simplu”, a mai povestit artistul.

Citeste si:
Squid Game în viața reală - este pus la bătaie un premiu de 18.000...
Squid Game în viața reală -...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.