Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman nu are o relație prea bună cu tatăl, Petre Roman. Toate problemele dintre ei au început încă din copilărie, când era foarte mult timp plecat din cauza locului de muncă. Vedeta i-a simțit extrem de tare lipsa părintelui său, iar odată cu trecerea anilor rănile lui i s-au vindecat. 

Oana Roman, dezamăgită de tatăl ei

Iubita lui Marius Elisei a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca relația lor să nu mai fie una disfuncțională, dar în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a depus, nu a reușit să rezolve nimic. Oana și Petre Roman se văd extrem de rar, aproximatic de două ori pe an, vorbesc la fel de rar și nu reușesc să se apropie unul de celălalt. Concluzia ei este una clară și anume că lucrurile merg din ce în ce mai rău.

”După cum stiți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit. Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile...lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea. Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Recent, cei doi au purtat o discuție care a ajutat-o pe Oana Roman să realizeze că nu există nicio șansă ca relația lor să se îmbunățească. Vedeta a fost sunată de părintele ei, care i-a spus că mama acesteia ar fi dat o declarație despre actuala lui soție și despre copil, ceea ce susține partenera lui Marius Elisei nu s-ar fi întâmplat, pentru că sunt ani buni de când femeia nu a mai dar presei niciun fel de declarație.

”M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani. El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama”, a mai dezvăluit fiica lui Petre Roman.

Citeste si:
Oana Roman, criticată că își spală rufele în public. Care a fost...
Oana Roman, criticată că își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.