Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști și deși are succes pe plan profesional, lucrurile nu stau atât de bine și pe cel personal. În jurul artistului roiesc foarte multe domnișoare și cu toate acestea, el nu se vede încă așezat la casa lui. De ce? Ei bine, despre acest subiect a discutat chiar el, în cel mai recent interviu, spre fericirea fanilor lui.

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească

Tânărul în vârstă de 26 de ani are un succes imens. Toate piesele pe care le acesta le lansează ajung pe primele locuri în Trending și sunt ascultate de milioane de români. Oamenii își doresc enorm ca el să le cânte la cele mai importante evenimente din viețile lor și scot din buzunar oricât este nevoie, pentru ca artistul să îi onoreze cu prezența.

Mai mult de atât, Bogdan de la Ploiești s-a declarat un familist convins, dar acest lucru nu înseamnă că este pregătit să se căsătorească. Manelistul crede că orice femeie ar putea avea încredere în el, dar nu înțelege de ce nu se întâmplă lucrul acesta. După ce s-a mai gândit puțin, a ajuns la concluzia că nu a fost niciuna suficient de puternică și de deșteaptă să realizeze că dacă este suficient de bună pentru el, nu va mai căuta iubire în alte părți.

„Nu mă văd niciodată în postura de a mă căsători, pentru că trebuie să juri niște lucruri în biserică. Nu prea sunt pe lungimea asta de undă. Sunt un familist convins. Cred că mă regăsesc în acest film, pentru că știu ce suflet am. Ar putea o femeie să aibă încredere în mine, nu înțeleg de ce nu au. Dar nu e niciuna suficient de puternică să realizeze că, dacă este deșteaptă și face lucrurile cum trebuie, nu poate fi nicio problemă să mai caut «altă ciorbă». Dar, să vedem. Dumnezeu are grijă de tot și de toate. O femeie nu trebuie să aibă nimic. Trebuie doar să existe o conexiune. Trebuie să fie frumoasă, inteligentă, cuminte, să fie cu haz, ca mine. Și modestă! De unde?!”, a declarat Bogdan de la Ploiești, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Theo Rose, noi declarații despre relația pe care o are cu Alex...
Theo Rose, noi declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.